5.7 C
București
joi, februarie 2, 2023

A ars centrul comercial Prosper din sectorul 5! Au fost semnalate degajări mari de fum!

Un incendiu violent s-a produs la centrul comercial Prosper din sectorul 5, numeroase efective de pompieri fiind trimise în zonă. Sunt degajări mari de fum, iar autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert prin care oamenii sunt îndemnați să ocolească zona și să închidă geamurile.

La fața locului intervin pompieri cu 11 autospeciale de stingere, 4 autoscări și două echipaje SMURD. Centrul comercial a fost evacuat.

„Sunt degajări mari de fum influențate de vântul puternic, motiv pentru care le solicităm locuitorilor din zonă închiderea ferestrelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile.

O parte din acoperișul magazinului care a fost cuprins de flăcări s-a prăbușit. Intervenția pompierilor, al căror număr a fost suplimentat, este dificilă.

Avertizarea RO-ALERT referitoare la incendiul puternic de la centrul comercial Prosper din sectorul 5 a bruiat conferința de presă susținută la Cotroceni de președintele Klaus Iohannis și președintele Poloniei, Andrzej Duda. Momentul în care declarațiile au fost întrerupte AICI.

„Incendiul se manifestă pe aproximativ 800 mp, la faţadă. Nu sunt raportate victime”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -

Latest Articles