Black Friday România 2024: oferte, promotii, reduceri!

La cafea se pot verifica ofertele magazinelor online și se pot realiza listele cu produsele necesare. Black Friday reprezintă cel mai mare eveniment de shopping de peste an. Pe plan global, Black Friday va fi pe 29 noiembrie 2024, ultima vineri din noiembrie.

Black Friday este denumirea informală a zilei care urmează după Ziua Recunoștinței, în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături pentru sărbătorile de iarnă – Crăciun și Anul Nou. Termenul de «Black Friday» a apărut pentru prima dată în Philadelphia și a însemnat vinerea cu cel mai mare blocaj în trafic, înregistrat după Ziua Recunoștinței.

Black Friday 2024 în România

În fiecare an, sute de magazine online și offline se pregătesc de festivalul reducerilor, ofertelor și promoțiilor. Ca în fiecare an, și în 2024 veți găsi oferte la electronice și electrocasnice, laptop-uri, televizoare, mobilă, servicii bancare, bricolaj, cosmetice, jucării, haine etc.

Vom avea și Black Friday Turism 2024, la care vor participa zeci de agenții de turism, companii aeriene și unități de cazare. Mai jos aveți ofertele de Black Friday România 2024.

Black Friday 2024 – magazine participante

Black Friday 2024 – agenții de turism și companii aeriene