5.7 C
București
joi, februarie 2, 2023

Horoscop 23 octombrie 2021: Horoscop pentru astăzi!

Berbec

S-ar putea să oscilezi cam mult, deși nu-ți stă în fire, între două variante, ambele având părți neplăcute. Pe de o parte, ai neclarități în legătură cu relația de cuplu, pe de alta, ai nevoie de sprijinul partenerului.

Taur

Este important să nu devii tu cauza unor conflicte cu cei din mediul de la serviciu, ca să nu fie nevoie să repari oalele sparte mai târziu. Nu va fi nici simplu, nici ușor.

Gemeni

Îți scapă multe, dar nu asta contează, ci cât de atent ești la ceea ce poți controla. De exemplu, în relația cu cei dragi, tu ești sursa, fie pentru armonie, fie pentru conflicte.

Rac

Tendințele acestei zile pot fi direcționate, cu un efort de voință, pe calea cea bună. Este de ajuns să fii binevoitor cu cei din jur și să îți privești și propriile slăbiciuni cu îngăduință.

Leu

Este un moment destul de greu de suportat, mai ales în anumite interacțiuni cu persoanele din anturajul apropiat. Cu puțin mai multă bunăvoință, vei reuși să treci peste neplăceri și să și rezolvi câte ceva. Horoscop

Fecioară

Din familie primești îndemnuri pozitive, semnale că lucrurile se vor îndrepta. Dorințele tale însă, cele mai intense, trebuie puse pe o listă de așteptare, până când vor fi condiții pentru realizarea lor.

Balanță

Te bucuri de micile sau de marile realizări ale celor dragi, dar aceste bucurii vor fi umbrite, mai mult sau mai puțin, de neînțelegerile din familie.

Scorpion

Lipsurile nu te sperie, dar te îngrijorează relațiile cu cei din anturaj, acolo unde lipsește acea îngăduință de care te bucurai altădată din plin.

Săgetător

Există destule persoane în jurul tău pregătite să te ajute în orice fel ar fi necesar, dar s-ar putea să îți îndrepți cam mult atenția asupra celor care nu vor să facă acest lucru.

Capricorn

Planurile tale, cele legate de evoluția profesională, vor fi puse în pericol de unele decizii pe care le vei lua astăzi în mare viteză, deși nu te presează nimic.

Vărsător

Va trebui să intervii serios în planurile tale de viitor, cel puțin printr-o reevaluare. Situația din prezent nu mai corespunde deloc cu cea din momentul în care le-ai creionat.

Pești

Contextul îți este favorabil, dar acționează pe căi mai puțin vizibile, printr-o protecție care apare în ultimul moment sau prin intervenții discrete, pe care nici nu le vei afla vreodată.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -

Latest Articles