Horoscop săptămâna 4 martie – 10 martie 2024!

0
135
horoscop-4-martie-10-martie-2024

Săptămâna 4 – 10 martie 2024 aduce provocări și oportunități semnificative pentru fiecare zodie. Luna Nouă din Pești influențează introspecția și setarea unor obiective pe termen lung.

Aspecte tensionate între Marte și Uranus aduc schimbări și posibile conflicte. Descoperă cum se reflectă aceste influențe în horoscopul zilnic pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec – săptămâna 4 – 10 martie 2024

Nativii Berbec sunt preocupați de sectorul material, la începutul săptămânii, și găsesc soluții originale la o problemă încurcată în planul financiar.

Pe de altă parte, sectorul subconștientului, frământărilor interioare este activat de mai multe planete, care le răscolesc Berbecilor trecutul, dar le facilitează intuiția și pot descifra niște mesaje pe care le primesc pe mai multe căi de la Univers.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativii Berbec la introspecție, să-și pună ordine în gânduri, să-și facă un bilanț și să se elibereze de situațiile sau persoanele cu care nu mai rezonează.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa personalității și operează în favoarea Berbecilor în toate formele de comunicare, gândire, învățare și negocieri.

La finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, guvernatorul lor, și Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea să aducă ruperea unui contract sau încheierea unui proiect, a unei relații de prietenie.

Taur – săptămâna 4 – 10 martie 2024

Nativii Taur încep săptămâna cu dialoguri în sfera profesională, pregătesc o delegație sau o călătorie. Discuțiile cu șefii pot clarifica anumite chestiuni organizatorice, administrative. Planetele din sectorul planurilor de viitor îi ajută să se asocieze în proiecte noi. De asemenea, se activează și axa sentimentală, unde apar evenimente, care îi pun pe gânduri pe Tauri.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la stabilirea unor obiective profesionale pe termen lung. Și relațiile de prietenie, dar și viața socială se amplifică și Taurii decid să socializeze mai mult.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa frământărilor interioare și trecutului și Taurii își vor analiza situația financiară, dar și sectorul sentimental, al aventurilor romantice. Dacă au existat probleme în planul iubirii, dezamăgiri, acum este un moment prielnic pentru analiză, înțelegerea unor lucruri și vindecare.

Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul carierei și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa personalității, ar putea să aducă tensiuni în relațiile cu șefii, conflicte și rupturi de contracte.

Gemeni – săptămâna 4 – 10 martie 2024

Nativii Gemeni încep săptămâna cu dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de planurile de viitor sau pregătirea unui sejur. Mercur, guvernatorul nativilor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, și Gemenii au idei originale, rezolvă o serie de chestiuni în planul profesional și au intuiție într-un context financiar.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la setarea unor obiective pe termen lung în planul carierei și aspirațiilor profesionale.

Tot pe 10 martie și Mercur, guvernatorul Gemenilor, ajunge în zodia Berbec, pe sectorul planurilor de viitor, prietenilor, grupurilor și organizațiilor, vieții sociale. Viața socială a Gemenilor se amplifică. De asemenea, nativii au idei pe care vor să le transforme în proiecte. Gemenii pot face un plan privind administrarea casei, spațiului de locuit, o renovare.

Finalul de săptămână se remarcă printr-un aspect, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa superiorilor și carierei, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa subconștientului, introspecției și trecutului. Este posibil Gemenii să aibă niște tensiuni interioare, să caute să rezolve un context, care îi frământă de o perioadă mai mare de timp, care ține de statutul lor într-o relație.

Rac – săptămâna 4 – 10 martie 2024

Nativii Rac încep săptămâna în forță la locul de muncă, iar aspectul armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa schimburilor de experiență profesională, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa proiectelor de viitor, ar putea să anunțe planuri noi profesionale, în urma unor discuții sau participarea la seminarii și workshopuri.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la setarea unor obiective pe termen lung privind studiile, cunoașterea, lărgirea orizonturilor, perfecționarea profesională. De asemenea, Racii pot începe proiecte cu persoane sau instituții din străinătate.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa carierei și aspirațiilor profesionale, unde va ajuta în dialoguri cu superiorii sau în relația cu unele instituții. Racii pot primi și oferte noi de muncă, să li se propună o funcție, o promovare sau află vești legate de schimbările, care vor avea loc la nivelul conducerii.

Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul avantajelor financiare, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa proiectelor de viitor, ar putea duce spre încheierea unor contracte, dacă nu găsesc finanțare. De asemenea, este posibil să facă eforturi să recupereze niște bani de la un prieten.

Leu – săptămâna 4 – 10 martie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Leu preocupări pentru sfera sentimentală, relațiilor cu copiii pentru părinții Lei, dar și programarea unui sejur în străinătate. Configurația astrală este susținută de aspectul armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit printr-o casă financiară, și Uranus din casa străinătății.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la setarea unor obiective pe termen lung privind administrarea unor sume de bani, care provin din alte surse decât salariul.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa filosofiei de viață, studiilor, cunoașterii, semn că urmează o perioadă favorabilă pentru studiu, acumulare de cunoștințe, dar și călătorii, în urma cărora Leii pot învața lecții de viață importante, să aibă experiențe inedite.

Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul relațiilor și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa carierei, imaginii și statutului personal, poate să scoată la suprafață unele nemulțumiri în relația cu șefii, dar și privind relațiile și statutul personal.

Fecioara – săptămâna 4 – 10 martie 2024

Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru chestiuni gospodărești sau familiale. Aspectul armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit printr-o casa a relațiilor, și Uranus, din casa sistemului de valori, ar putea să aplaneze niște conflicte interioare, pe care nativii sunt pe cale să le exprime și să le împărtășească partenerului de cuplu.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, evenimentul astrologic important al săptămânii, care îi invită pe nativi la setarea unor obiective pe termen lung privind relația de cuplu, mariajul, asocierile și parteneriatele profesionale.

Tot pe 10 martie și Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa intereselor financiare, creditelor, moștenirilor, transformărilor profunde și intimității. Se intensifică dialogurile pe teme financiare, privind returnarea unor datorii, dar și obținerea unor sume de bani. Fecioarele vor deschide și subiecte delicate privind nevoile lor emoționale sau intime.

Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul muncii și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa credințelor și principiilor, poate aduce tensiuni cu unii dintre colegi, legate de viziuni diferite.

Continuarea Horoscop 4-10 martie 2024 pe stirileprotv.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.