Isterie la benzinării. Speriați că prețul benzinei și motorinei vor depăși 11 lei/litru, românii au făcut cozi la stațiile de alimentare!

0
450
cozi-masini-benzinarie
FOTO: Hotnews

Trăim vremuri tulburi din cauza războiului din Ucraina. Totodată, după doi de ani pandemie, parcă nu ne-am revenit încă după eliminarea restricțiilor COVID-19 și tot mai suntem debusolați.

În acest context, cineva a lansat o speculă cu privire la prețurile carburanților, iar românii au luat cu asalt stațiile de alimentare.

Cozi imense la benzinării în toată țara. Speriați că prețul la carburant va exploda peste noapte, șoferii au luat cu asalt, miercuri, stațiile de alimentare. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, susține că nu va crește prețul carburanților, că „s-a creat o psihoză” și că vor fi controale la companiile care au majorat prețul la pompă.

„Circulă un zvon pe Facebook că la noapte litrul de benzină se face 10-11 lei. Nu are treabă cu războiul, dar vrem să mai facem economie”, a spus pentru HotNews.ro un bărbat care stătea la coadă la o benzinărie de pe Șoseaua Colentina.

Și acum întrebarea magică: ce economie s-a făcut în contextul în care prețul va scădea pentru că și prețul barilului de petrol e în scădere? Totodată, cu siguranță creșterea accelerată a cererii a dus la creșterea tarifului, dar cu siguranță este doar pentru o perioadă scurtă de timp. Probabil, începând de mâine, tarifele vor coborâ la 6-7 lei/litru.

Ședere plăcută la cozi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.