Paul Pogba, suspendat pentru dopaj!

0
148
pogba-suspendat-dopaj
Foto: gsp.ro

Pe 20 august 2023, după meciul cu Udinese (3-0), din prima etapă, în care a fost rezervă neutilizată, Paul Pogba a fost depistat pozitiv la testosteron. Contraexpertiza a confirmat pozitivitatea, iar procurorii au cerut 4 ani de suspendare pentru fotbalistul francez.

Cererea procurorilor anti-doping a fost acceptată de Tribunalul Național Antidoping din Italia, iar Paul Pogba a aflat, joi, 29 februarie 2024, că a fost suspendat patru ani din fotbal. „La aproape 31 de ani, pe care îi va împlini pe 15 martie, cariera francezului pare că a ajuns la final”, scrie publicația italiană La Repubblica

Ultimul meci jucat de Paul Pogba a fost Empoli – Juventus 0-2, pe 3 septembrie. Ulterior, francezul a fost suspendat provizoriu pentru dopaj, iar astăzi și-a aflat pedeapsa, una care îi va interzice să mai joace fotbal până la vârsta de 34 ani și jumătate.

Paul Pogba, campion mondial cu Franța, este unul dintre cei mai scumpi fotbaliști din istorie. În 2016, Manchester United plătea 105 milioane de euro pentru a-l achiziționa de la Juventus.

În 2022, după șase ani pe Old Trafford, Pogba s-a întors gratis la Juventus, însă a jucat foarte puțin. În stagiunea precedentă a acuzat mai multe accidentări și a apărut în doar 10 jocuri, iar sezonul actual a fost marcat de scandalul de dopaj. Mijlocașul sub contract cu Juventus are opțiunea apelului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.