5.7 C
București
joi, februarie 2, 2023

Qatar construiește un stadion pentru Cupa Mondială 2022, care va fi demolat la finalul competiției!

În decursul anilor, țările gazdă a diferitelor competiții sportive, cum ar fi Campionatul Mondial de Fotbal, Campionatul European de Fotbal, Jocurile Olimpice de Iarnă / Vară etc., construiau infrastructura pentru aceste evenimente. Scopul era ca apoi totul să fie folosit la dezvoltarea sportului local.

În ultimii ani situația s-a mai schimbat pentru că s-a dovedit a fi o investiție foarte mare pentru un venit mult prea mic. Se fac eforturi uriașe pentru a organiza o astfel de competiție sportiva. Apoi totul este lăsat în paragină. Avem exemplul Greciei care a abandonat mai multe stadioane după Jocurile Olimpice din 2004.

Pentru Campionatul Mondial de fotbal 2022, Qatar a anunțat construirea unor stadioane modulare, care ar putea fi demolate după finalul competiției.

Astfel, primul stadion de acest fel a început să fie construit în Qatar. Se folosesc 974 de containere. Acestea vor îmbina sub forma unui stadion de 40 000 de locuri. Conform planului competițional, acesta va găzdui 7 meciuri, inclusiv o partidă din sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2022. Mai multe informații pe digi24.ro!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -

Latest Articles