Asia Express 2024: Thailanda, Malaezia și Filipine!

0
220
asia-express-2024

Conform celor de la Cancan, filmările pentru noul sezon Asia Express urmează să înceapă pe 28 februarie 2024, sub coordonarea producătoarei Mona Segall, care are în palmares numeroase emisiuni de succes. Momentan cei de la Antena 1 nu au anunțat în mod oficial informații despre programul filmărilor sau premiera emisiunii pe micile ecrane.

Thailanda, Malaezia și Filipine vor fi noile destinații care vor oferi concurenților experiențe de neuitat în lupta pentru premiul cel mare. Potrivit Cancan, concurenții vor porni spre meleagurile exotice la finalul lunii februarie, atunci când vor începe și filmările noului sezon.

„Asia Express” s-a mai desfășurat în Thailanda în 2020, în primul sezon al show-ului, cel câștigat de Raluka și Ana Baniciu. De asemenea, în sezonul 3, câștigat de Sorin Bontea și Răzvan Fodor, traseul a dus vedetele prin Filipine și Taiwan.

Printre concurenții noului sezon Asia Express, ediția 2024, se vor regăsi și  Anca Țurcașiu care va face echipă cu fiul ei, Radu Alexandru. Tânărul este o prezență discretă în showbizul românesc, dar iată că aventurile din „Asia Express” l-au determinat să accepte o provocare marca Antena 1.

Un alt concurent este actorul Adrian Nartea. Mai mult decât atât, și artistul Damian Drăghici va face parte din această ediție. Rămâne de văzut dacă aceste nume vor fi confirmate în mod oficial de către cei de la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.