Concurenţii noului sezon ”Te cunosc de undeva”!

0
220
te-cunosc-de-undeva

Antena 1 a dezvăluit care sunt concurenții noului sezon ”Te cunosc de undeva”. Noul sezon al transforming show-ului va avea premiera luna viitoare, în data de 17 februarie 2024 (sâmbăta), de la ora 20.30, a1.ro, citat de radardemedia.ro. Opt perechi de artişti vor participa la emisiunea găzduită de Alina Puşcaş şi de Pepe. Cine sunt aceştia?

1. Conncet-R şi Shift 

„Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi (…)”, dezvăluie Connect-R.

2. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei

„Vrem să nimicim toate echipele din sezonul ăsta (…)”, dezvăluie Florin Ristei.

3. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim

„Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin (…)”, spune Alexia Ţalavutis.

4. Eliza Natanticu şi Zarug

„Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi (…) dezvăluie Eliza.

5. Paula Chirilă şi Romică Ţociu

„Având-o pe Paula alături, consider că o să fim o surpriză sezonul acesta. Am jucat împreună destul de mult în ultima vreme, avem şi câteva emisiuni la activ, practic avem câteva <meciuri în picioare> ,cum se spune, ne cunoaştem destul de bine, artistic vorbind, iar ăsta este un avantaj (…), a spus Romică Ţociu.

6. Barbara Isasi şi Bella Santiago

„Vrem să ne iasă bine toate personajele, pentru că ne străduim foarte mult, însă cel mai teamă ne este de personajele din folclorul românesc. Asta pentru că nu stăpânim foarte bine limba română, iar o astfel de interpretare clar te pune în mare dificultate (…), spune Bella.

7. Jo şi Liviu Teodorescu

„Trofeul sezonului 20 a fost aruncat în luptă şi noi ne-am aruncat după el! Cu Jo fac super echipă, am mai spus, e sora pe care nu o am în realitate (…), a completat Liviu.

8. Emi şi Cuza

 „Statistic vorbind, noi suntem singura ehipă cu o gală câştigată la dublu, de-a lungul sezoanelor! Nu pot spune cine o să câştige, pentru că sunt foarte mulţi foarte buni, dar dacă e nevoie să se sacrifice cineva să câştige, ne putem oferi noi”, a adăugat Emi.

Ei sunt concurenţii Te cunosc de undeva! sezonul 20. Transforming show-ul va avea premiera sâmbătă, 17 februarie, de la 20.00 pe Antena 1 și în AntenaPLAY

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.