Jannik Sinner este câştigătorul Australian Open 2024!

0
97
Jannik-Sinner-castigator-Australian-Open-2024

Jucătorul italian de tenis Jannik Sinner, cap de serie numărul 4, a câştigat primul grand slam din carieră, după ce s-a impus, duminică, la Australian Open, în faţa rusului Daniil Medvedev, favorit 3.

În vârstă de 22 de ani şi antrenat de Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, Jannik Sinner a fost condus cu 2-0 la seturi, dar a revenit şi s-a impus, scor 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3. Meciul a durat trei ore şi 44 de minute.

Italianul Jannik Sinner a declarat, duminică, după ce l-a învins pe rusul Daniil Medvedev în finala de la Australian Open, că este foarte fericit pentru titlul de la Melbourne, şi a mulţumit părinţilor săi, care l-au lăsat să aleagă ce vrea să facă în viaţă, fără a pune presiune pe el.

„Daniil, tu mă inspiri şi mă faci mereu să fiu mai bun. Sunt absolut sigur că la un moment dat trofeul acesta vor fi al tău. E plăcut să fii acum aici, în Europa ninge, acolo unde stau eu sunt minus 20 de grade, aşa că sunt fericit să fiu aici. Mulţumesc echipei mele pentru tot ajutorul, nu e uşor cu mine, încă sunt cam tânăr. A fost o nebunie felul în care am fost susţinut aici, mă simt ca acasă. Aş vrea ca toţi să aibă părinţi ca ai mei, m-au lăsat să aleg ce îmi doresc să fac în viaţă şi nu au pus presiune pe mine. Aş vrea ca toţi copiii să crească în acest fel. Gata, nu prea mai ştiu ce să spun, ne vedem anul viitor, voi fi aici”, a declarat Sinner, la festivitatea de premiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.