ASUS Zenfone 9 a fost lansat oficial. Vezi cât costă noul smartphone de la ASUS!

0
393
asus-zenfone-9

În cadrul unui eveniment virtual, ASUS a prezentat noul smartphone din familia Zenfone. Zenfone 9 este un smartphone compact, complet reproiectat, echipat cu platforma mobilă Snapdragon 8+ Gen 1, cu camere foto îmbunătățite cu senzori de la SONY, baterie de 4300 mAh și ecran AMOLED de 120Hz.

Modelul Zenfone 9 de 5,9 inchi este incredibil de compact și incredibil de puternic. Este bazat pe platforma mobilă flagship Snapdragon 8+ Gen 1, având până la 16 GB de memorie RAM LPDDR5 și până la 256 GB de spațiu de stocare UFS 3.1 ROM, pentru a oferi o performanță fluidă și receptivă, indiferent de sarcină.

De asemenea, ASUS Zenfone 9 rulează mai rece – și mai rapid – ca niciodată, cu un sistem de răcire complet reînnoit. Acesta folosește acum o cameră de vapori de înaltă tehnologie în locul conductelor de căldură, precum și un distribuitor de căldură avansat ce folosește cupru, foi de grafit și pastă termică.

Cu bateria sa îmbunătățită de 4300 mAh și componentele eficiente din punct de vedere energetic, Zenfone 9 rezistă mai mult ca niciodată cu o singură alimentare De asemenea, se încarcă rapid, grație adaptorului puternic HyperCharge de 30 de wați și tehnologiei de încărcare rapidă.

Ecranul AMOLED avansat de 120 Hz oferă o acuratețe incredibilă a culorilor Delta E < 1 și o derulare ultra-lină, împreună cu gamut-uri largi de culoare sRGB de 115% și DCI-P3 de nivel cinematografic de 112%, pentru culori ultra-vii, în orice condiții. Colaborarea cu Pixelworks®, companie de top în domeniul procesării vizuale, conferă imaginilor o acuratețe a culorilor de top la nivel mondial. Ecranul este protejat de Corning® Gorilla® Glass Victus®, astfel încât să reziste la lovituri și zgârieturi neașteptate, pentru a-și păstra aspectul plăcut pentru mai mult timp.

Noile telefoane sunt disponibile la precomandă începând din 28 iulie 2022 în multiple configurații și culori, prețurile pornind de la aprox. 3899 lei (taxe inclusiv). Produsele vor ajunge pe piața locală la jumătatea lunii august.

În perioada 28 iulie – 21 august, Zenfone 9 beneficiază de o promoție de lansare pe eShop-ul offical ASUS, fiecare achiziție fiind însoțită de un kit cadou format din folia de protecție RhinoShield Impact Protection Screen Protector și RhinoShield SolidSuit Case. Promoția se aplică modelelor cu 8GB RAM / 128GB stocare (alb și negru), 8GB RAM / 256GB stocare (alb și negru) și 16GB RAM / 256GB stocare (negru).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.