Comedy Box – prima platformă de streaming românească de comedie!

0
173
comedybox

Pe 12 decembrie, s-a lansat ComedyBox.ro, prima platformă de streaming din România specializată pe conținut umoristic, de la stand-up comedy și emisiuni originale până la podcasturi exclusive.

În spatele Comedy Box se află majoritatea comedianților din România. Lista îi include pe Cristi, Toma, Sorin, Teo, Vio, Costel, Ioana Luiza, Mitran, Virgil, Mirică, Bogzi, Edi, Natanticu, Raul, Banciu, Maria Popovici, Mincu, Ioniță, Ciobanu, Mălăele, Frânculescu și Darius, informează start-up.ro.

Valoarea abonamentului este de 7 euro pe lună. Dacă optați la un abonament anual, valoarea acestuia e de 84 de euro. Reînnoirea se va realiza automat în fiecare lună sau anual.

Serviciul Comedy Box va fi disponibil atât la nivel național, cât și internațional. Tot conținutul este disponibil la rezoluție 4K Ultra HD și poate fi accesat de pe 3 dispozitive diferite. În spatele unui singur cont, se pot crea trei profiluri diferite de utilizatori.

Creată de firma “1023 Megabytes” din Iași, aplicația este găzduită de Amazon pe platforma Amazon Web Services. Mulțumită Amazon, aplicația poate scala chiar și la milioane de utilizatori fără a întâmpina probleme. Se folosește Cloudfront pentru distribuirea conținutului către utilizatori, Stripe pentru managementul plăților, lideri pe piață în domeniu, iar toate informațiile, baza de date cu informațiile despre utilizatori, sunt ținute într-o rețea privată Amazon la care nu poți avea acces din exterior”, a declarat Viorel Dragu, unul dintre comedianții din spatele serviciului Comedy Box.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.