Echipa câștigătoare sezonul 6 America Express: Laura Giurcanu și Sânziana Negru!

0
221
finala-america-express-sezon-6
foto: antena1.ro

Finala America Express 2023 a luat prin surprindere telespectatorii. Emoțiile au luat cu asalt publicul atunci când Irina Fodor a spus ce echipă a câștigat sezonul 6 al celui mai dur reality show din România. Laura Giurcanu și Sânziana Negru pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro.

Finala America Express 2023 a fost plină de adrenalină și suspans. Aris și Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt echipele care au ajuns în ultima etapă din sezonul 6 a reality show-ului.

Perechile s-au întrecut cot la cot pentru a câștiga premiul în valoare de 30.000 de euro. Cursa i-a luat prin surprindere pe concurenți cu probele sale de-a dreptul dificile. Irina Fodor a ridicat ștacheta, iar toți s-au descurcat de mine.

Au existat tensiuni, emoție, situații imprevizibile și copleșitoare care au definit în totalitate Finala America Express 2023, sezonul 6. Finaliștii au trăit o experiență de neuitat prin țările pe care le-au cutreierat timp de două luni.

Aris și Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au avut de parcurs un drum presărat de obstacole și bucurii. Aceștia au legat noi relații de prietenie și au reușit să își depășească limitele pe Drumul Soarelui.

Așadar, Finala America Express 2023, sezonul 6, de pe 27 decembrie 2023 a fost câștigată de Sânziana Negru și Laura Giurcanu. Cele două pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.