Mașina anului 2024: Renault Scenic E-Tech!

0
111
masina-anului-2024-Renault-Scenic-E-Tech

Într-o piață auto dinamică, într-o continuă transformare și din ce în ce mai competitiv, Renault Scenic E-Tech iese în evidență, câștigând prestigioasa distincție ”Car of the Year 2024”. Anunțul oficial a fost făcut în cadrul deschiderii Salonului Auto de la Geneva 2024, un eveniment care marchează revenirea sa pe scena internațională după o absență de patru ani.

Această victorie a modelului francez de SUV electric, în competiție cu renumitele BMW Seria 5 și Peugeot 3008, reprezintă o realizare notabilă, subliniind evoluția impresionantă a industriei auto spre soluții de mobilitate durabile.

Car of the Year 2024

Renault Scenic E-Tech a atras atenția juriului, format din 59 de jurnaliști de specialitate din 22 de țări europene, obținând un total de 329 de puncte. Performanța sa a fost recunoscută în mod special în țări precum Turcia, Ungaria, Franța, Marea Britanie, Spania, Țările de Jos, Italia, Luxemburg și Belgia, demonstrând aprecierea pentru inovația și calitatea pe care o oferă, scrie playtech.ro.

Acest SUV electric reprezintă o alegere ideală pentru familii, combinând eficient dimensiunile generoase cu puterea necesară susținută de un motor complet electric. Cu o autonomie impresionantă de până la 610 kilometri (379 de mile) oferită de bateria sa electrică de lungă durată, Renault Scenic E-Tech se poziționează ca un concurent serios pentru Tesla Model Y, atât în termeni de preț, cât și de autonomie. Prețul de pornire în Franța este de 39.990 de euro, oferind o valoare excepțională pentru ce oferă.

Renault Scenic E-Tech reușește să se distingă într-un an plin de premiere mondiale și europene, demonstrând că viitorul mobilității este electric și că inovația și sustenabilitatea pot merge mână în mână. Cu livrările primelor modele așteptate mai târziu în acest an, Scenic E-Tech nu este doar mașina anului 2024, ci și o opțiune excelentă de cumpărare pentru cei interesați de un vehicul electric de familie performant și accesibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.