Primark vine în România, în centrul comercial ParkLake

0
546
primark-in-romania

Un important retailer, care are deja 400 de magazine în întreaga lume, şi-a anunţat intenţia de a intra pe piaţa din România. Este vorba de Primark, un retailer irlandez cu o vechime pe piață de peste 50 de ani.

Acesta deține 400 de magazine în 14 țări, oferind clienților produse de primă necesitat, cum ar fi articole vestimentare și de modă, produse de frumuseţe şi articole pentru casă, la preţuri convenabile.

Oferta include şi o selecţie amplă de parteneriate cu licenţe precum NBA şi Disney, dar şi gama tot mai mare de produse Primark realizate din materiale durabile sub marca proprie Primark Cares.

Noul magazin Primark, anunțat în România, va fi deschis în centrul comercial ParkLake. Nu există o dată exactă, dar conform informațiilor oficiale, magazinul Primark va fi deschis în România spre finalul anului 2022.

Noul magazin va marca intrarea Primark pe cea de-a patra piaţă din Europa Centrală și de Est, după inaugurarea cu succes a magazinelor sale din Slovenia, Polonia şi Republica Cehă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.