Flanco anunta retur GRATUIT la 45 de zile

0
433
flanco-retur-45-zile

Flanco promoveaza returul GRATUIT la 45 de zile, cel mai extins retur gratuit. In magazinele Flanco si pe Flanco.ro ai retur GRATUIT la 45 de zile.

Sunt zeci de motive pentru care oamenii doresc să facă retur la produsele achiziționate. Produsul nu e pe plac, nu îndeplinește funcțiile dorite sau poate chiar a fost primit cadou inainte de a fi livrat cel comandat? Se poate face retur GRATUIT la Flanco in termen de maxim 45 de zile.

Returul se poate face in magazinele Flanco sau prin curier. Daca alegi sa faci returul in magazin, primesti banii pe loc. Daca alegi returul prin curier, banii vor fi returnati dupa ce produsul este primit de Flanco.

Serviciul Retur gratuit 45 Zile este disponibil atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii persoane juridice. Insa doar titularul facturii sau a bonului fiscal Flanco poate initia returul.

Pentru cumparaturile din magazin, returul se accepta pe baza facturii sau a bonului fiscal si a dovezii de plata. Pentru cumparaturile de pe flanco.ro, returul se accepta pe baza unei cererii de retur asociata unei comenzi, direct in contul Flanco.

Cele 45 zile calendaristice se calculeaza de la data cumpararii produsului, in cazul achizitiei din magazin, sau de la data livarii produsului, in cazul achizitiei de pe flanco.ro. In cazul in care comanda de pe flanco.ro contine mai multe produse, termenul se socoteste de la data livrarii ultimului produs din comanda.

Produsul trebuie sa fie returnat in aceeasi stare in care a fost cumparat sau livrat si sa aiba toate componentele, accesoriile si eventualele cadouri de care a fost insotit, inclusiv manuale de utilizare sau certificate de garantie. Gandeste-te ca daca nu a fost produsul potrivit pentru tine, va fi cu siguranta produsul perfect pentru altcineva. De ce sa-i strici bucuria?

Este bine de stiut de asemenea ca produsul returnat nu trebuie sa fie protejat de parole, coduri sau mijloace biometrice de autentificare. Asadar, asigura-te ca ai sters orice setari personalizate si ca ai dezactivat orice eventuale conturi pe care le-ai definit, inainte de a returna produsul la magazin sau de a-l preda curierului.

ATENȚIE: Daca ai acceptat produsul dupa ce l-ai cumparat, desi acesta prezenta diverse neconformitati si-l vei returna in aceeasi conditie, Flanco va presupune ca neconformitatile au fost cauzate de tine. Pentru produsele cumparate din magazin sau de pe flanco.ro care iti sunt livrate prin curier, FLANCO iti ofera gratuit serviciul Verificare Colet tocmai pentru a evita astfel de neintelegeri. Apeleaza cu incredere la acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.