5.7 C
București
joi, februarie 2, 2023

Reînvierea Orașelor – un eveniment de 60 de zile în jocul Infinity Kingdom

Deși majoritatea oamenilor cred că jocurile video sunt o industrie relativ nouă și fără o istorie destul de mare, adevărul este că primul joc video a fost prezentat lumii în luna Octombrie a anului 1958.

Acesta era desigur un joc video destul de simplu care prezenta un joc de tenis computerizat. De atunci însă această industrie cu un venit de peste 180.3 miliarde de dolari anual, o sumă enormă pentru o industrie care în ochii unor oameni aduce doar neplăceri.

Un alt număr care ar putea să vă impresioneze este numărul total de jucători de pe tot globul. Peste 3.24 de miliarde de oameni sunt posesorii unei console, calculator de gaming sau telefon de pe care accesează regulat jocurile video preferate.

Dacă însă crezi că jocurile online sunt o pierdere de timp și vrei ceva mai serios, există și jocuri online unde poți miza bani reali pentru a primi o doză de adrenalină în plus.Cele mai cunoscute jocuri de noroc, pacanele 777, și-au câștigat popularitatea prin a fi unele din cele mai populare jocuri de noroc online din lume. Peste 18% din întreaga populație mondială joacă măcar odată în lună o sumă de bani în cadrul acestor jocuri.

Ce este Infinity Kingdom?

Infinity Kingdom este un joc video strategic lansat la data de 13 Ianuarie 2021 de către compania Youzu situată în Singapore. Una dintre cele mai populare jocuri video ale acestei companii este populara League of Angels 2, succesorul direct al primului joc video lansat de această companie, League of Angels. League of Angels 2 are peste 30 de milioane de utilizatori în aproximativ 45 de state și poate fi considerat un succes pentru compania Youzu. Lansarea acestui joc video a crescut la circa 395 de milioane de dolari. Acum, întreaga companie cu toate aplicațiile pe care le-a elaborat de-a lungul existenței sale este valorată la peste 2.2 miliarde de dolari americani.

Infinity Kingdom, lansată recent, este un joc video strategic cu un design inspirat din desene animate și filme animate, ceea ce atrage atât adulții cât și utilizatorii mai tineri. Aceast joc video va fi disponibil atât pe Android cât și pe iOS. Scenariu acestui joc online este construit în jurul faimoaselor figuri istorice care, împreună cu trupele formate de jucător, se vor lupta între ele pentru resurse, orașe și întâietate. După lansarea acestuia, Infinity Kingdom a fost introdusă în lista a 10 celor mai bine vândute jocuri de strategie în peste 30 de țări, incluzând SUA și țări din Europa centrală.

Unul dintre cele mai importante caracteristici ce te vor face să descarci acest joc este procentajul recenziilor bune a acestui joc. 72% din toți utilizatorii lunari al acestui joc lasă o recenzie pozitivă, ceea ce înseamnă că peste 700 din cei 1000 de jucători lunari al acestui joc pot afirma că le place acest joc.

Ce este Reînvierea Orașelor?

Reînvierea Orașelor este un eveniment ce va dura 60 de zile și în care toți jucătorii ce pot accesa serverul necesar se vor uni pentru a dobândi cât mai multe resurse și, împreună cu lorzii japonezi, vor încerca să reconstruiască regatul japonez. Deviza acestei campanii este ” The kingdom is suffering, it’s time to protect the people”, de aceea, dacă vrei să participi la această campanie, trebuie să pregătești cât mai multă răbdare și dorință pentru a câștiga și a merge înainte.

În timpul acestui eveniment ce va dura 60 de zile, jucătorii vor trebuie să colaboreze pentru a câștiga cât mai multe resurse – cristale, pietre filosofale și pachete de resurse superioare. Primii 100 de oameni din topul acestui server, Norheim Server 136, vor fi remunerați cu premii în joc cu o valoare de sute de dolari americani fiecare.

Un alt mare update care a fost prezentat împreună cu acest eveniment este Legion of Frostborne 1.8 Update care va da startul oficial al sistemului bazat pe sezoane care se va aplica tuturor serverelor disponibile acestui joc. Acest update va permite o dezvoltare cât mai amănunțită a fiecărui server datorită deblocării treptate a diferitor tipuri de trupe, armament și construcții.

O altă funcție nouă a fost adăugată în urma acestui update, “Illusion Battlefield” special topicce a fost adăugat în rubrica Daily Talks pentru ca jucătorii să fie capabili să și discute tactici și alte noutăți în privința competițiilor și a noilor tactici inventate de alți jucători mai experimentați. Jucătorii vor fi de asemenea capabili de a alege diferite formațiuni ale trupelor pentru a le putea schimba chiar în timpul bătăliilor pentru a obține o mai mare capacitate de a folosi cele mai bune calități ale fiecărui tip de trupe în parte.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -

Latest Articles