Trei zile de concerte pe insula Lacului Morii, de Halloween!

0
264
West-Side-Hallo-Fest-concerte

Cu ocazia West Side Hallo Fest – Cel mare mare festival de Halloween din România – vor avea loc și momente artistice, dar și concerte rock. Pe scenă vor urca, în cele trei zile de festival, Cargo, The Rock – cea mai mare trupă românească de tribute AC/DC, Iuliana Beregoi și Dora Gaitanovici. Iar cei de la Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România vor pregăti o paradă de costume, machiaj și coafuri.

Pe insulă vor fi 50 de comercianți, ce vor veni cu fel de fel de obiecte confecționate, plus alți 20, cu bunătăți, multe preparate din dovleac.

Și de data aceasta, seniorii, sprijiniți de DGASPC Sector 6, vor lucra o rochie de senzație, din frunze de toamnă. Va fi o rochie reinterpretată după cea care apare în celebrul videoclip “November Rain” al trupei americane Guns N’ Roses.

La West Side Hallo Fest sunt așteptați aproximativ 40.000 de vizitatori. “Biletul de acces” va fi costumația. În prima de zi festival, programul va începe la ora 12.00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 10.00. Distracția va ține până seara, la ora 22.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.