Zodiacul Chinezesc 2024: Anul Dragonului de Lemn!

0
94
anul-dragonului-de-lemn

Zodiac chinezesc 2024: la ce să vă așteptați în Anul Dragonului de Lemn. Bazat pe zodiacul chinezesc și teoria celor cinci elemente, Anul Dragonului de Lemn va începe din 10 februarie 2024 și își va extinde influența până pe 29 ianuarie 2025. Spre deosebire de alte semne zodiacale, Dragonul simbolizează o forță mitică, semnificând putere și curaj.

Anul Dragonului de Lemn promite multă putere și șansa de a învinge toate temerile

Anul care stă sub influența Dragonului de Lemn promite multă putere și șansa de a învinge toate temerile. Indiferent dacă te-ai născut sub acest semn sau nu, influența Dragonului de Lemn promite sprijin tuturor pe tot parcursul anului. Zodiacul chinezesc, cu cele 12 semne zodiacale și asocierea lor cu cinci elemente, oferă o perspectivă unică în comparație cu astrologia occidentală.

În mitologia chineză, dragonii au capacitatea de a controla vântul și ploaia, de a revărsa râurile și mările, de a aduce prosperitate. Sunt văzuți ca o legătură între cer și pământ și ca un simbol al recoltelor bogate. Asta înseamnă că 2024 ar putea fi un an roditor.

Cele douăsprezece semne, Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine și Porc au, fiecare, caracteristici unice, în timp ce elementele, lemn, foc, pământ, metal și apă, adaugă un alt strat de complexitate.

Anul Dragonului de Lemn aduce multă energie

Anul Dragonului de Lemn aduce multă energie. Elementul lemn adaugă combustibil focului. Iar asta face ca impactul Dragonului să fie mai intens și puțin imprevizibil. Dacă sunteți în căutarea schimbării, anul acesta este ideal. La nivel global, un an al Dragonului de Lemn ar putea însemna că lucrurile s-ar putea să devină tulburi, cu progrese, dar și cu multe obstacole, anunță capital.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.