230 000 de dolari, secunda de publicitate la Super Bowl 2024!

0
111
super-bowl-2024

Un eveniment din Las Vegas uimeşte o lume întreagă – finala campionatului de fotbal american – Super Bowl. Doar pasionaţii ştiu că finala Super Bowl din 2024 se joacă între Kansas City Chiefs şi San Francisco 49ers. Toată lumea ştie, însă, că reclamele de la finală au preţuri care frizează absurdul. Anul acesta, firmele vor plăti peste 230 de mii de dolari pentru o secundă de publicitate.

Aşa arată o reclamă la finala dintre Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers. Reţeta este simplă şi de succes: vedete de renume mondial, creativitate şi un buget pe măsură. Agenţiile de publicate plătesc bani grei să ajungă în pauza de la Super Bowl. Peste 7 milioane de dolari pentru 30 de secunde. 

Pauza publicitară de la Super Bowl durează 50 de minute, timp în care sunt redate între 80 şi 100 de reclame. Într-o singură oră, organizatorii încasează peste 700 de milioane de dolari. Ochii publicului vor fi însă pe artistul ce va concerta pe arena din Las Vegas. 

Anul acesta, onoarea îi revine câştigătorului a opt premii Grammy – Usher. Alături de el vor călca pe scenă şi alte nume mari, precum Post Malone sau DJ-ul Tiësto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.