5 C
București
joi, februarie 2, 2023

Alex Delea a câștigat Survivor România 2022!

Alex Delea a câștigat Survivor România 2022. După aproximativ cinci luni de competiție în Republica Dominicană, trofeul și premiul în valoare de 100.000 de euro au ajuns în mâinile învingătorului.

Alex Delea și Elena Chiriac s-au luptat pentru trofeul Survivor România 2022 și pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Câștigătorul a fost desemnat prin votul publicului, Alex Delea fiind cel ce a reușit să strângă cele mai multe voturi.

Majoritatea foștilor concurenți, dar și o mare parte din publicul telespectator au ținut cu Alex Delea, iar desemnarea acestuia ca unic survivor a declanșat un val de aplauze și felicitări în mediul online.

Inițial, în mediul digital au fost emise numeroase speculații cu privire la posibilul câștigător. Favoritul caselor de pariuri era Nedelcu, dar acesta a părăsit competiția în semifinale. Mulți dintre fanii Survivor Romania speculau că Elena Chiriac ar fi câștigătoarea din acest an pentru că tatăl acesteia ar fi avut legături cu ProTV. Din fericire pentru toată lumea, Alex Delea a fost alesul publicului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -

Latest Articles