Chefi la Cuțite va avea patru jurați, bucătari renumiți!

0
494
juriul-chefi-la-cutite

Update: Așadar, cei patru jurați de la Chefi la cuțite, țineți-vă bine, sunt: Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner, anunță fanatik.ro!

Antena 1 a făcut anunțul mult așteptat! Au fost ales cei patru noi jurați de la Chefi la cuțite. Cum au reacționat fanii emisiunii?

Așteptarea a luat sfârșit! După ce Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au plecat în mod neașteptat de la Chefi la Cuțite, au fost găsiți înlocuitori. Începând cu sezonul 13, vor fi patru jurați.

Fii cu ochii-n patru!👨‍🍳 Vin noi chefi la cuțite, ÎN CURÂND pe Antena 1 și AntenaPLAY! 🔪”, este mesajul de pe pagina oficială Chefi la cuțite. În clipul video sunt prezentate și câteva cadre cu chefii, însă aceștia nu pot fi recunoscuți.

Vă reamintim că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au plecat în mod neașteptat de la Chefi la Cuțite. Vestea că cei trei chefi iubiți de români au plecat de la Antena 1 a făcut vâlvă în mediul online. În comunicatul de presă de la Intact Media scrie că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au plecat pe fondul oboselii. Însă, presa din România a vehiculat ideea că cei trei chefi nu s-au mai înțeles la bani cu producția show-ului culinar.

S-au vehiculat multe nume de chefi care ar veni în locul celor trei, însă nimic nu este concret până în momentul de față. Însă cu siguranță, proiectul Chefi la Cuțite va continua cu forțe proaspete. Cine credeți că sunt cei patru jurați?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.