Peste 320 de zboruri au fost anulate din / spre Munchen din cauza ninsorilor abundente!

0
110
zboruri-anulate-din-spre-munchen-zapada
FOTO: airlive.net

Ninsorile care s-au intensificat în regiunea de sud a Germaniei, perturbând traficul aerian, transportul terestru și viața de zi cu zi. Aeroportul din Munchen a anunțat suspendarea zborurilor până duminică dimineață, la ora 06:00, ceea ce a dus la anularea a 320 de zboruri. Oficialii aeroportului i-au avertizat pe pasageri să-și verifice starea zborului.

Ninsorile abundente au afectat negativ și traficul feroviar. Unele trenuri au avut întârzieri sau au fost anulate din cauza copacilor căzuți pe șinele de cale ferată, dar și din cauza zăpezii care acoperă șinele. Acest lucru a făcut ca unii pasageri din / spre München să petreacă noaptea în tren.

Ninsorile abundente din zona Bavaria au afectat negativ traficul pe șosele și au provocat mai multe accidente de circulație. Oficiul Meteorologic German a avertizat că ninsorile vor continua, fiind așteptat un stras de zăpadă de până la 40 de centimetri.

Aceste condiții meteorologice nefavorabile, care au afectat în special traficul aerian și feroviar, au dat peste cap viața de zi cu zi și planurile de călătorie ale multor oameni din Germania. În cazul în care ninsorile vor continua, autoritățile vor lua măsuri speciale, iar cetățenii sunt sfătuiți să se intereseze de starea zborurilor, a drumurilor și a trenurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.