Dan Petrescu a ales să semneze cu Jeonbuk din Coreea de Sud!

0
247
dan-petrescu-Jeonbuk-coreea-de-sud

„Am visat să fiu aici!” Dan Petrescu a dezvăluit de ce a ales să semneze cu Jeonbuk: „Cel mai mare club pe care l-am antrenat vreodată!” 

Antrenorul român își începe a doua aventură în Asia, însă de această dată în Coreea de Sud. Petrescu a fost prezentat oficial la noua echipă și a susținut și prima conferință de presă în calitate de antrenor, după ce a ajuns în Coreea în urmă cu o zi, anunță sport.ro

Declarațiile lui Dan Petrescu:

„Este o onoare pentru mine să mă aflu la cel mai mare club din Coreea și Asia. Sunt extrem de încântat și fericit să fiu aici. Decizia am luat-o pentru că atunci când am antrenat în China, am jucat în Champions League împotriva lui Jeonbuk, iar în acea perioadă, echipa era foarte bună. 

Când am venit în oraș am văzut facilități bune, am văzut fanii, totul. Am fost impresionat din ce am văzut și am visat într-o bună zi să fiu aici, să antrenez la un astfel de club. Am multă experiență ca antrenor însă cred că este cel mai mare club pe care l-am antrenat vreodată și că este o mare responsabilitate pentru mine, știu asta. 

Sunt fericit și nerăbdător pentru această experiență și cred că am ales clubul potrivit, la momentul potrivit pentru mine”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.