Disney+ a pierdut 1.3 milioane de abonați după scumpirea abonamentului!

0
79
Disney+

Pe 7 februarie 2024, Disney+ a prezentat rezultatele financiare, dar și situația cu privire la numărul de abonați. Din documentele prezentate, reiese că Disney+ a pierdut aproximativ 1.3 milioane de abonați în ultimul trimestru din 2023, o dată cu scumpirea abonamentelor. În ciuca acestui declin cu privire la numărul de abonați, situația financiară pare promițătoare și Disney+ se pregătește să devină profitabilă.

În acest moment, Disney+ Core are 111.3 de milioane de abonați la nivel global (fără India), în scădere de la 112.6 milioane abonați înregistrați în perioada iulie-septembrie 2023. Disney+ Hotstar, oferta indiană a serviciului de streaming, care e separată de Disney+ Core, a înregistrat o creștere de 500.000 de abonați în trimestrul al patrulea din 2023, ajungând la un total de 38,3 milioane de clienți în India.

La nivel mondial, platforma de streaming are, așadar, un total de 149,6 milioane de abonați. Spre comparație, Netflix care are 260,28 milioane de clienți, în timp ce Prime Video are în jurul a 200 de milioane.

După cinci ani pe roșu, Disney+ va deveni în sfârșit pe verde, la fel ca Netflix anul trecut. Între reduceri de investiții, restricții de partajare a contului, creșteri de preț și oferte cu publicitate, platformele de streaming și-au găsit modelul de succes? Fără îndoială, chiar dacă acest lucru este în detrimentul portofelului și al confortului abonaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.