Serviciile cu plată YouTube Premium și Music au 100 de milioane de abonați!

0
92
youtube-premium-100-milioane-abonati

Începând cu ianuarie 2024, serviciile cu plată YouTube Premium și Music au peste 100 de milioane de abonați, inclusiv cei ce avut o lună gratuită! Aceasta este o creștere de 20 de milioane de membri în puțin peste un an, iar cifra s-a dublat din septembrie 2021 și până în prezent. YouTube a crescut cu succes cifrele, în ciuda scumpirii abonamentului Premium, care a intrat în vigoare vara trecută.

Nu este clar câte persoane folosesc de fapt YouTube Music (Premium include accesul la acel serviciu). Oricum s-ar calcula, serviciul de streaming de muzică are mult mai puțini utilizatori plătiți decât Spotify, care avea 220 de milioane de membri Premium la 30 septembrie 2023.

Însă nu e corect să comparăm YouTube Premium cu Spotify sau Apple Music. YouTube Premium are numeroase avantaje, dincolo de faptul că oferă accesul la YouTube Music. Practic, abonații YouTube Premium se pot bucura de tot conținutul de pe platformă fără a mai fi stresați de reclamă, poate unul dintre cele mai importante beneficii. Un alt avantaj al servicului YouTube Premium stă în faptul că puteți descărca diferite videoclipuri direct pe dispozitivele proprii, ca apoi să poată fi urmărite în offline. Iubitorii de muzică, pot asculta melodiile preferate în timp ce sunt în mișcare prin funcția de redare în fundal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.