Radu Drăgușin joacă pe bancă la Tottenham!

0
169
radu-dragusin-Tottenham
FOTO: Sport.ro

Radu Drăgușin (22 de ani) așteaptă în continuare primul meci ca titular la Tottenham, după transferul de la Genoa, pentru 25 de milioane de euro.

Drăgușin a fost până acum utilizat în trei meciuri din Premier League, cu Manchester United (2-2), Brentford (3-2) și Everton (2-2), însă de fiecare dată a fost introdus pe final, prinzând câte 10 minute. Antrenorul Ange Postecoglou a preferat să mizeze pe cuplul obișnuit de fundași centrali format din campionul mondial argentinian Cristian Romero și olandezul Micky van de Ven.

Tottenham vrea să transfere încă un fundaș central, pe Riccardo Calafiori

Din vară, situația s-ar putea complica și mai mult pentru Radu Drăgușin. Potrivit presei din Italia, Spurs nu renunță la ideea de a-l transfera pe Riccardo Calafiori (21 de ani), un fundaș central italian de la Bologna, care ar putea deveni astfel un nou rival pe post al românului.

Calafiori a fost o țintă a lui Tottenham și în această iarnă, dar transferul nu s-a materializat. Totuși, Spurs rămâne atent la internaționalul U21 al Italiei, iar în vară l-ar putea transfera pe fotbalistul evaluat de Bologna la aproximativ 30 de milioane de euro, scrie Corriere di Bologna, potrivit TMW.

Pe lângă Tottenham, de Calafiori ar fi interesate și două cluburi importante din Serie A, Napoli și Juventus. „Scouterii lui Tottenham l-au urmărit în ultimele săptămâni, iar raporturile lor sunt foarte bune”, adaugă italienii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.