Facebook devine Meta (Video)

1
587
Mark-Zuckerberg-Facebook-Meta

Joi, 28 octombrie 2021, este ziua în care Facebook își schimbă numele în Meta. Schimbarea numelui a fost anunțață la conferința despre realitatea virtuală și augmentată Facebook Connect, anunță CNBC.

Schimbarea numelui în Meta reflectă ambiția companiei de a se dezvolta dincolo de rețelele sociale și de a familiariza publicul cu metaversul, termenul SF folosit de Facebook pentru a descrie viziunea sa despre lumea virtuală.

Metavers este un termen apărut pentru prima dată într-un roman distopic în urmă cu trei decenii și care se referă în linii mari la ideea unui mediu virtual, care poate fi accesat de oameni care folosesc diferite dispozitive.

Astăzi suntem văzuți ca o companie de social media, dar în ADN-ul nostru suntem o companie care construiește tehnologie pentru a conecta oamenii, iar metaversul este următoarea frontieră, așa cum erau rețelele sociale când am început”, a spus Mark Zuckerberg.

Rețeaua socială Facebook încă nu-și va schimba numele, Meta fiind un nume ce va fi folosit mai mult în comunicare B2B și comunicarea oficială. Însă viitorul este incert și imprevizibil. Să nu uităm că Facebook se află în centrul unui mare scandal de imagine.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.