Scandalul Djokovic continuă în Australia! Autoritățile i-au anulat viza pentru a doua oară!

0
550
australia-viza-anulata-novak-djokovic

Autoritățile din Australia i-au anulat, pentru a doua oară, viza jucătorului de tenis Novak Djokovic! Nr.1 mondial a așteptat cu sufletul la gură decizia biroului de imigrări din Australia, după ce un judecător a anulat luni (10 ianuarie) decizia inițială.

Scandalul Djokovic continuă în Australia! În urma anchetelor a reieșit că jucătorul a mințit în declarația de intrare în Australia, dar și legat de testul pozitiv COVID-19.

În dimineața zilei de vineri, 14 ianuarie 2022, Alex Hawke – ministrul australian al imigrației – a decis să-i anuleze pentru a doua oară viza, „din motive de sănătate”.

Hawke a declarat: „Astăzi mi-am exercitat puterea în temeiul secțiunii 133C(3) din Legea privind migrația de a anula viza deținută de domnul Novak Djokovic din motive de sănătate și bună ordine, pe motiv că era în interesul public să fac acest lucru”.

„În luarea acestei decizii, am luat în considerare cu atenție informațiile furnizate de Departamentul Afacerilor Interne, Poliția de Frontieră Australiană și cele declarate de domnul Djokovic. Guvernul Morrison este ferm angajat să protejeze granițele Australiei, în special în legătură cu pandemia de Covid-19.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.