Survivor România 2022 a debutat cu stângul la Pro TV

0
477
survivor-romania-2022

Atunci când PRO TV a anunțat cu mare fast preluarea licenței pentru Survivor, ediția 2022, ne-am bucurat. Astfel de emisiuni mai animă serile. Speram la un reality-show de supraviețuire așa cum am văzut în alte ediții Survivor, așa cum am vazut și pe la Discovery etc.

Doar că debutul a fost stângaci, cel puțin din punctul nostru de vedere. Survivor România 2022 este mult prea comercial și mult prea regizat. Cât despre cele 24 de vedete și persoane publice nu se pot spune prea multe. Pe unii i-am văzut și în alte show-uri de televiziune. Unii sunt naturali, alții joacă un rol.

O altă problemă ține de publicitatea mascată și plasarea de produse. Uneori, astfel de show-uri TV ajung în derizoriu prin regizarea excesivă și publicitate. Plus niste bikini la vedere și multă ceartă. În toată povestea asta, după cum ați observat, prea puțin despre supraviețuire.

Probele sunt lungi, mecanismul jocului nu e tocmai cel la care ne așteptam. Am sperat să vedem adevărate strategii de supraviețuire, să vedem deprinderi și abilități ale concurenților aflați în situații critice. Din păcate, prima ediție a dezamăgit.

Vom urmări cu atenți și următoarele ediții din Survivor România 2022. Poate vom avea parte de mai multă supraviețuire și mai puțină acțiune comercială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.