Fetița Zurli a părăsit Gașca Zurli!

0
457
gasca-zurli

Vero Caliman a anunțat, duminică, faptul că părăsește „Gașca Zurli”, după 15 ani în care a fost simbolul formației, care a bucurat mii de copii. Anunțul a fost făcut de Vero Caliman (36 de ani), pe rețelele de socializare, iar Mirela Retegan, cea care a creat acest proiect, i-a scris un mesaj emoționant, scrie ProTV.ro.

Fetița Zurli a părăsit Gașca Zurli

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere.

Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot. Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei.

Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent! Viitorul sună Vero”, a fost mesajul lui Vero Căliman.

Mesajul emoționant transmis de Mirela Retegan, fondatoarea Gașca Zurli: „Dragă Vero, mi-e foarte greu să pun în cuvinte tot ce simt. Așa cum mi-ai spus, copilul a făcut 18 ani și pleacă de acasă. Ești Minunată! Orice proiect te va avea, o să fie unul câștigat. Eu îți mulțumesc pentru toți anii, pentru toate trăirile, emoțiile, descoperirile și drumurile pe care le-am făcut împreună, umăr la umăr. Ai un loc special în inima mea. Îți țin pumnii. Te iubesc!”.

Ce se întâmplă cu Gașca Zurli?

Ce se întâmplă cu „Gașca Zurli” după plecarea Fetiței Zurli? „Mergem mai departe cu schimbarea”, a declarat Mirela Retegan. Fondatoarea a mai precizat că va continua acest proiect menit să încânte copiii și că „Fetița Zurli e nemuritoare. O să continue să cânte în înregistrări”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.