Horoscop săptămâna 11 – 17 martie 2024!

0
339
horoscop-11-martie-17-martie-2024

Săptămâna 11 – 17 martie 2024 este una plină de evenimente, Mercur traversează Berbecul, Marte intră în Pești, iar Luna și Uranus formează o conjuncție care va aduce evenimente puternice pentru zodii.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Pești, pe 11 martie

Horoscop Berbec săptămâna 11 – 17martie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce Berbecilor discuții importante în planul personal sau profesional, mai ales dacă intenționează să facă o schimbare.

Pe 11 martie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Pești, respectiv casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Cum Venus este guvernatoarea casei relațiilor, Berbecii vor încerca să-și pună ordine în gânduri. De asemenea, analizează și încearcă să își dea seama care este direcția spre care ar trebui să meargă. Posibil să fie și confuzie și sentimente amestecate.

Miercuri și joi se activează zodia Taur, respectiv casa banilor, unde este posibil să apară situații neașteptate sau bruște, cheltuieli neprevăzute. Atenție la impulsul de a lua decizii financiare, care se pot dovedi neinspirate pe termen lung!

Vineri și sâmbătă se dinamizează sectorul comunicării și deplasărilor și nativii vor avea multe de făcut și la serviciu, dar și în planul vieții de familie. Duminică, Luna ajunge în zodia Rac, în sectorul vieții de familie și Berbecii își vor petrece timpul în tihnă alături de familie sau persoanele dragi.

Horoscop Taur săptămâna 11 – 17martie 2024

În prima parte a săptămânii Luna formează o conjuncție cu Nodul Nord (Destinul) în casa spiritualității, frământărilor interioare și trecutului. Taurii au posibilitatea să se implice într-o cauză umanitară, să-și redirecționeze energia spre nevoile altora. De asemenea, se gândesc la o situație din trecut, care i-a marcat și caută să închidă un capitol dureros din viața lor.

Pe 11 martie, Venus, guvernatorul Taurilor, începe să traverseze zodia Pești, respectiv casa proiectelor pe termen lung, prietenilor, grupurilor, viața socială și urmează o perioadă activă privind interacțiunea cu ceilalți. Atenție, însă, că nu toate propunerile, care vin spre ei aduc beneficii! Taurii trebuie să facă o triere și să-și dea seama în ce merită să se implice.

În partea a doua a săptămânii, miercuri și joi, Luna le traversează nativilor casa personalității și apar oportunități, sunt recomandați în proiecte și activități noi profesionale. Conjuncția Lunii cu Uranus ar putea să le dea impulsul să facă o schimbare, să se revolte într-un context relațional.

Vineri și sâmbătă se activează casa banilor. Nativii Taur încasează bani, achită utilități, rate, returnează datorii, merg la cumparături. Duminică este o zi cu multe deplasări, la familie, părinți sau ieșiri în oraș cu prietenii.

Horoscop Gemeni săptămâna 11 – 17martie 2024

În prima parte a săptămânii, Luna formează o conjuncție cu Nodul Nord (Destinul) în sectorul planurilor de viitor și vieții sociale. Discuțiile pe care le au cu prietenii, le vor aduce Gemenilor o schimbare a unei direcții profesionale. Pentru că se dinamizează și axa sentimentală, pot avea loc discuții care să ducă la o încheiere în planul amoros.

Venus, micul benefic, ajunge pe 11 martie, în zodia Pești, pe sectorul carierei și imaginii și urmează o perioadă în care Gemenii vor înregistra succese, li se apreciază meritele și au relații bune cu șefii. Și relația cu persoanele din străinătate se intensifică și nativii pot primi invitații de a-și petrece câteva zile în afara țării.

În partea a doua a săptămânii, miercuri și joi, Luna le traversează nativilor sectorul asociat spiritualității, subconștientului, izolării și trecutului și nativii vor căuta să înțeleagă niște lucruri, care îi frământă. De asemenea, pot avea vise, revelații, conștientizări. Conjuncția Lunii cu Uranus ar putea să le dea peste cap sistemul de valori sau să fie nevoie să ia niște decizii în acord cu principiile și credințele lor.

Vineri și sâmbătă Luna le traversează casa personalității și vor fi în centrul atenției, participă la evenimente culturale, ieșiri cu prietenii sau familia, iar duminică este posibil să apară o cheltuială neprevăzută.

Horoscop Rac săptămâna 11 – 17martie 2024

În prima parte a săptămânii, nativii Rac sunt preocupați de sfera profesională. Luna formează o conjuncție cu Nodul Nord (Destinul), și nativii pot primi o ofertă importantă profesională, așa că ar trebui să nu rateze oportunitatea să-și valorifice potențialul.

Începând cu 11 martie, Venus, micul benefic, traversează zodia Pești, respectiv sectorul perfecționării profesionale, dezvoltării, cunoașterii, idealurilor, călătoriilor și sistemului de valori. Urmează o perioadă activă în aceste domenii, cu multe șanse de lansare în noi activități. De asemenea, este stimulat interesul pentru învățare și explorare. Alți nativi se pot gândi să se mute în străinătate sau se apropie mai mult de niște rude, care sunt plecate în afara țării.

În partea a doua a săptămânii, miercuri și joi, Luna le traversează nativilor sectorul asociat prietenilor și pot să aibă parte de surprize de la aceștia. La fel de bine pot să fie evenimente neașteptate și-n planul amoros, să se dea peste cap o situație.

Spre finalul săptămânii, nativii Rac au de rezolvat o serie de chestiuni administrative, care le vor aduce mult stres, însă vor reuși să facă față tuturor provocărilor.

Horoscop Leu săptămâna 11 – 17martie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Leu discuții legate de un context privind pregătirea profesională și oportunitatea de a începe niște studii, cursuri, seminarii, care îi pot ajuta să accepte și să aleagă o direcție profesională. Conjuncția pe care Luna o formează cu Nodul Nord (Destinul) le aduce conștientizare și o perspectivă diferită asupra direcției profesionale.

Pe 11 martie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, pe sectorul intereselor financiare, a bunurilor moștenite, intimității, transformărilor profunde emoțional. Urmează o perioadă în care Leii vor avea șanse să intre în posesia unor bani sau moșteniri, a unor acte oficiale. În cazurile în care Leii au nevoie să acceseze un credit, vor primi răspunsuri favorabile de la o instituție financiară. Atenție însă la termenii și condițiile de creditare și la speculații/artificii financiare, care ar putea să le aducă mai multe încurcături decât beneficii! Pe de altă parte, în relația de cuplu, Leii caută să reaprindă pasiunea și să se reconecteze cu partenerul.

Miercuri și joi se activează sectorul carierei și relațiilor cu șefii, unde pot să apară situații bruște și neașteptate.

Spre finalul săptămânii, Luna le traversează nativilor sectorul asociat prietenilor și iau legătura cu prieteni, foști colegi, cu care ar vrea să se revadă.

Horoscop Fecioara săptămâna 11 – 17martie 2024

Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru situația financiară și rezolvarea unui context legat de relația intimă cu partenerul. Luna formează o conjuncție cu Nodul Nord (Destinul) și este posibil să li se deschidă o perspectivă nouă asupra vieții, în urma unor discuții sincere.

Pe 11 martie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Pești, respectiv sectorul căsătoriei și relațiilor. Urmează o perioadă de împăcări și o înțelegere mai bună în cuplurile unde au existat conflicte sau tensiuni. În ce privește sectorul profesional, Venus aduce șanse de încheiere a unor parteneriate noi și beneficii financiare mai multe, așa că nativii sunt sfătuiți să fie deschiși oportunităților, însă cu o mică atenționare: să aibă grijă să nu li se promită ceva, care, în timp, să devină un proiect cu probleme.

În partea a doua a săptămânii, Fecioarele ies la evenimente, participă la întâlniri și evenimente și caută să socializeze mai mult, să se întâlnească cu persoane cu care au pasiuni în comun.

Luna le traversează sectorul imaginii și profesiei, vineri și sâmbătă, și vor fi în centrul atenției, se pot afirma, să lanseze un proiect, iar duminică participă la un eveniment în familie.

Continuarea horoscop 11-17 martie 2024!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.