Horoscop 12 august: Horoscop pentru astăzi!

0
488
horoscop-astazi-joi-12-august-2021

La Cafea se citeste horoscopul. Principalul eveniment astrologic de astazi, 12 august 2021: trigon Venus-Pluton! Trigonul Venus-Pluton insufla optimism si aduce noroc in multe domenii.

Berbec

Ai la dispoziție o zi în care te poți odihni sau, cel puțin, te vei putea detașa de orice fel de problemă. Altfel nu faci decât să îți complici inutil situația.

Este o zi deosebit de complexă, cu tendințe dintre cele mai diverse. Asta înseamnă și că vei avea posibilitatea de a alege ce vei face, conform firii și preferințelor tale reale.

Taur

Astăzi debutează o etapă specială din viața ta. Va dura câțiva ani și în care vei avea ocazia să te eliberezi de poveri pe care le duci pe umeri degeaba, de foarte mult timp.

Este o zi care poate deveni productivă. Vei reuși să îți temperezi tendința de a da lecții celor din jur. Este suficient să le arăți, prin exemplul personal, ce crezi tu că e bine să facă.

Gemeni

Poate ar fi bine să folosești ocazia pe care ți-o oferă această zi ca să faci un bilanț al realizărilor. Ar fi bine să cauți soluții pentru neîmpliniri.

Ai nevoie de o bază solidă, pe care o poți găsi în familie, pentru a putea construi acea realitate pe care ți-o dorești pentru tine și cei apropiați.

Rac

Un apropiat te poate ajuta, cel mai probabil, indirect. Un gest și câteva cuvinte te vor inspira să îți schimbi intențiile și poate chiar unele planuri de care nu erai mândru.

Poți ajunge la concluzii importante astăzi. Vrei neapărat acest lucru, dar vei descoperi peste un timp că nu sunt conforme cu realitatea.

Leu

Ai de ales între o atitudine aspră la adresa celor apropiați, care îi va îndepărta și mai mult, și ceva mai multă bunăvoință care îi va apropia, cu siguranță.

Te implici sincer în tot ce faci, inclusiv la serviciu. Volumul de muncă poate depăși nivelul cu care erai obișnuit. Vei obține rezultate, iar efortul nu te va epuiza.

Fecioara

Starea de derută în care ești acum poate fi provocată de impresia că nu mai ai parte de aceeași susținere. Cea care te-a încurajat să faci multe lucruri îndoielnice.

Munca îți dă bătăi de cap. Știi deja că toate aceste eforturi sunt pentru un scop bine definit sau pe care urmează să îl definești în scurt timp.

Balanta

Investițiile de orice fel, sursele de venit și tot ce este legat de resursele obținute prin eforturi proprii trebuie gândite și regândite cu mare atenție, în perioada următoare.

Este posibil să ai reacții exagerate față de chestiunile practice de care va trebui să te ocupi. Dacă vei depăși acest prag psihologic, vei înțelege că nu e chiar așa de greu.

Scorpion

Bănuiești că se petrec diverse lucruri dincolo de privirile tale directe. Va trebui să obții informații despre ele, ca să te poți proteja. Este bine să nu exagerezi aceste chestiuni.

Ai impresia că oamenii din anturajul apropiat nu vor să te sprijine. Ba chiar îți pun piedici, deși nici tu te poți gândi la vreun motiv pentru care ar face asta.

Sagetator

Poate persista starea de tensiune în cuplu sau în alte relații importante, iar apropiații nu te ajută deloc. Soluțiile nu sunt simple, dar există.

Valoarea proprie, respectul de sine, resursele și cheltuirea lor înțeleaptă descriu, în linii mari, următoarea lecție de viață, pe care începi să o înveți chiar de astăzi.

Capricorn

Singura problemă a zilei, foarte greu de rezolvat, este starea de neliniște provocată de faptul că ai scăpat situația de sub control sau, în orice caz, nu mai e nimic așa ca altădată.

Îți convine complexitatea situațiilor pe care trebuie să le gestionezi. Însă nu te încântă deloc să ții cont și de părerile celorlalți.

Varsator

Ai ocazia astăzi, când te vei retrage un pic din situațiile fierbinți, făcând un pas în spate, să vezi ce nu trebuia să accepți și ai acceptat și ce ai respins, deși nu trebuia să respingi.

Treci într-o nouă etapă. Va trebui să ții cont de părerea partenerului sau a altor persoane cu care ai interese comune. Tendința e valabilă, fie că vrei, fie că nu.

Pesti

Ai ocazia de a te înnoi pe mai multe planuri. Cele mai importante schimbări vor viza felul în care îți concepi viitorul și alături de cine ai de gând să îl construiești.

Se dezleagă noduri care îți consumau inutil resursele, chiar dacă nu îți dai seama imediat. Reperul care te va ajuta să înțelegi ce se petrece este sentimentul de ușurare, care se va accentua, în timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.