Lionel Messi a botezat Icon of the Seas, cea mai mare navă de croazieră din lume!

0
677
messi-icon-of-the-seas.jpg

Pe 23 ianuarie 2024, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Miami, Lionel Messi a botezat Icon of the Seas, cea mai mare navă de croazieră din lume! Royal Caribbean a făcut un joc de cuvinte, menționând că Icoana fotbalului Lionel Messi a botezat Icoana Mărilor. Cel mai mare star din lumea fotbalului a botezat cel mai mare vas de croazieră din lume.

În timpul evenimentului, căpitanul Henrik Loy i-a dat o minge lui Lionel Messi, iar acesta a folosit-o pentru a binecuvânta nava de croazieră. Celebrul fotbalist a prezentat nava de croazieră Icon of the Seas și a vorbit în spaniolă. La ceremonie au participat familia Carter, familiile membrilor echipajului, precum și alte familii asociate cu Royal Caribbean.

Michael Bayley, președintele și CEO al Royal Caribbean International, și-a exprimat bucuria referitoare la Icon of the Seas, descriind-o ca pe o adevărată capodoperă inginerească și totodată ca cel mai important vis al companiei.

Nava de croazieră are un parc acvatic de 17.000 de metri pătrați. În prezent, acesta este cel mai mare de pe un vas de croazieră, având șase tobogane care includ Frightening Bolt (cel mai înalt tobogan) și prima plută de familie (Hurricane Hunter și Storm Surge).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.