Simona Halep revine pe teren, alături de Andre Agassi și Steffi Graf

0
195
simona-galep-meci-demonstrativ-cluj

Simona Halep va juca un meci demonstrativ la Cluj-Napoca, în cadrul Sports Festival, eveniment care va avea loc pe 15 iunie, potrivit site-ului treizecizero.ro, care citează un anunț al organizatorilor evenimentului. Astfel, cea mai titrată jucătoare de tenis din România se alătură celor două legende ale tenisului mondial, Steffi Graf și Andre Agassi, care vor participa la Sports Festival. Simona Halep și Andrei Pavel vor juca alături de cei doi mari foști jucători de tenis în meciul demonstrativ programat pentru 15 iunie, informează euronews.ro.

Biletele pentru meciul demonstrativ au fost puse în vânzare și au următoarele prețuri:

Categoria 1 – 170 de lei
Categoria 2 – 245 de lei
VIP – 1.500 lei

În prezent, Simona Halep are o suspendare de patru ani, pe care a contestat-o, iar în februarie ală dacă scapă sau nu de suspendare. Sportiva va fi audiată la începutul lunii februarie la TAS, ultima șansă de a întoarce decizia ITIA și de a-și relua cariera.

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial în august 2022, când a fost eliminată în primul tur la US Open de Daria Snigur. La câteva săptămâni de la acest meci, sportiva a picat testul anti-doping și a fost suspendată provizoriu.

Pe durata suspendării, Halep nu are dreptul să concureze la niciun eveniment oficial de tenis aflat sub egida organismelor internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.