Turneele Taylor Swift din 2024 vor influența turismul din Europa!

0
100
concerte-Taylor Swift-2024-europa

Un raport emis de Amadeus relevă faptul că turneele Taylor Swift din 2024 vor influența turismul din Europa! Conform cifrelor prezentate, cererea pentru biletele de avion a crescut cu 21% spre Paris, Franța, în perioada concertului ce va fi susținut de Taylor Swift.

Același raport prezință creșteri ale cererilor pentru zboruri ce corespund datelor concertelor Taylor Swift din Austria, Belgia, Elveția, Germania, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Țările de Jos, Norvegia și SUA.

Potrivit unui alt raport emis de eDreams, cererea de zboruri către Stockholm în perioada 17 și 19 mai, care corespund cu datele concertului lui Taylor Swift, a crescut de șase ori față de aceeași perioadă a anului trecut. În mod similar, cererea de zboruri către Varșovia, Edinburgh, Liverpool și Paris în zilele în care sunt programate concertele lui Swift a crescut cu 339%, 176%, 133% și, respectiv, 108%.

Amadeus Travel Trends 2024 dezvăluie că există o nouă tendință în rândul călătorilor care combină din ce în ce mai mult participarea la concerte și festivaluri cu călătoriile.

Un nou proiect de cercetare, realizat de YouGov pentru Amadeus pe patru piețe europene, dezvăluie că aproape jumătate (49%) dintre spanioli au călătorit anterior pentru a participa la un concert sau festival, petrecând cel puțin o noapte departe de casă, împreună cu 48% dintre britanici, 44% dintre germani și 34% dintre călătorii francezi.

Germanii sunt considerați cei mai aventuroși călători când vine vorba de călătorii internaționale, deoarece 18% au plecat în străinătate pentru a viziona un spectacol, comparativ cu 11% dintre spanioli, 9% dintre britanici și 7% dintre fanii muzicii franceze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.