Târgul de Turism al României, ediția de toamnă, are loc în perioada 9 – 12 noiembrie 2023!

0
296
targul-turism-romania-editia-toamna-2023

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României are loc în perioada 9 – 12 noiembrie 2023, fiind dedicat atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România prin intermediul: Unitatilor Administrativ Teritoriale, Consiliilor Județene, Primăriior, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism.

Târgul de Turism al României – tradiția continuă la a 48-a ediție

  • Expoziția prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale.
  • Târgul de Turism al României reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
  • Prin organizarea Târgului de Turism al României, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.
  • Pentru a susține eforturile firmelor în câștigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe platformele de socializare!

Ajuns la cea de-a 48-a editie, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal, de prezentare, atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinatate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

Program vizitare:

  • 09 – 11 noiembrie 2023 (joi – sambata), interval orar 10:00 – 18:00
  • 12 noiembrie 2023 (duminica), interval orar 10:00 – 16:00

Acces pietonal: Porțile A si B

  • Bilet intrare: 10 lei/zi

Acces auto: Parcarea B

  • Tarif parcare: 5 lei/ora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.