TAROM a vândut sloturile de la Londra Heathrow!

0
126
tarom-renunta-la-londra

Din sezonul de vară 2024, TAROM nu va mai zbura la Londra Heathrow. În ultimii ani au tot circulat informații despre intenția TAROM de a renunța la ruta București – Londra Heathrow, dar astăzi avem și confirmarea, scrie airlinestravel.ro, citând informații economica.net.

Decizia a apărut și în Monitorul Oficial: „Luând în considerare că prin Planul de restructurare al Companiei TAROM, propus de Consiliul de Administrație și aprobat de Adunarea Generală a Acționarilor, este prevăzută închiderea rutei București – Londra, aprobă atribuirea contractului de vânzare a sloturilor LHR (aeroportul Heathrow din Londra – nr.) ofertantului Virgin Atlantic pentru suma de 22 de milioane de lire sterline, începând cu sezoanele de vară 2024 și iarnă 2024 (conform Planului de restructurare aprobat prin hotărârea AGA din 07.12.2022 și comunicat Comisiei Europene)”.

TAROM se află într-un amplu proces de restructurare, ceea ce a determinat compania să renunțe la mai multe rute importante din rețea. Vă reamintim că TAROM a renunțat și la zborurile spre Barcelona, Viena sau Munchen, iar din vara lui 2024 va renunța și la Londra, principalele hub-uri din Europa. Din păcate, palmaresul TAROM în materie de rute lasă de dorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.