Tesla Cybertruck a început să ruginească!

0
91
Tesla-Cybertruck-rugineste

Mai mulţi proprietari de Tesla Cybertruck dintr-un grup de posesori ai acestui model se plâng pe apariţia petelor de rugină pe caroseria acestuia, la doar câteva săptămâni după achiziţie, deşi maşina e fabricată în mod faimos din oţel dur inoxidabil, rolul căruia era tocmai de a o face indestructibilă şi lipsită de riscul ruginii.

Unii utilizatori se plâng de pete inestetice, apărute pe caroserie, care sunt imposibile de curăţat la o spălătorie obişnuită. Alţii, însă, indică pete oranj şi urme clare de rugină depusă pe caroserie. Unii chiar spun că au discutat cu service-urile Tesla, care le-ar fi spus să revină în câteva săptămâni, când vor avea definitivate proceduri de înlăturare a acestor defecte.

Un posesor s-a plâns că a observat petele a doua zi după ce şi-a preluat maşina. Câţiva dintre posesori au publicat şi imagini cu aspectul acestor pete, fotografiate de aproape.

Partea curioasă e că manualul lui Tesla Cybertruck are menţionată posibilitatea dezvoltării coroziunii şi dă şi sfaturi posesorilor cum să o evite, menţionând că maşina trebuie imediat curăţată de grăsime, ulei, excremente de pasăre, insecte, gudron, şi sare sau alte materiale antiderapante. Deci, cam tot la ce poate fi expusă o maşină exploatată în condiţii mai puţin imperfecte ale lumii reale, scrie piataauto.md.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.