Incendiu puternic în Valencia! Zeci de răniți, inclusiv din rândul pompierilor!

0
141
incendiu-puternic-valencia

Un incediu puternic a distrus două blocuri turn de 14 şi 10 etaje ale unui complex situat la intersecţia bulevardelor General Avilés şi Maestro Rodrigo din Valencia. Unii locuitori de la etajele inferioare şi-au salvat viaţa sărind pe saltelele de urgenţă amplasate de pompieri

La stingerea incendiului au participat peste 20 de echipaje de pomperi. Mai multe persoane au fost rănite, inclusiv printre forțele de intervenție. Centrul de coordonare a situațiilor de urgență din Valencia a declarat că 13 persoane au fost tratate pentru răni, inclusiv șase pompieri.

Un bărbat care locuiește la etajul al doilea al clădirii a declarat pentru postul de televiziune La Sexta că flăcările au crescut rapid după ce a început incendiul.

David Higuera, un inginer, a declarat pentru El País că este posibil ca anvelopa clădirii să fi fost cauza răspândirii rapide a incendiului. Plăcile de aluminiu cu un izolator din spumă care alcătuiesc stratul exterior al clădirii sunt „foarte bune la izolarea împotriva căldurii și a frigului, dar foarte combustibile”, a spus el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.