Un nou hotel Mercure se va deschide în Oradea!

0
177
Mercure-Oradea

Mercure Oradea va aduce în fermecătorul oraș din nord-vestul României 90 de camere elegante și amenajate cu bun gust, un restaurant, un lobby bar și o cramă. Hotelul va dispune de asemenea de o zonă de conferințe versatilă, cu două săli multifuncționale care pot găzdui, fiecare, până la 150 de participanți și care îl recomandă drept o destinație optimă atât pentru evenimente de afaceri, cât și pentru evenimente private.

Mercure Oradea

Călătorii în căutare de relaxare se vor bucura de o piscină interioară, o zonă de spa și o sală de fitness. Un spațiu de joacă pentru copii și o parcare de 105 locuri vor completa serviciile și experiența oaspeților. 

Noul hotel – aflat în prezent în construcție – va fi situat pe strada Ceyrat nr. 37, în partea de sud-est a orașului Oradea, la 4 km de viitoarea fabrică Nokian Tyres și la doar 17 km de Borș, unul dintre cele mai importante puncte de trecere a frontierei României cu Ungaria.

Oradea este un oraș cu o importanță turistică și economică semnificativă. Atrage vizitatori din întreaga lume cu istoria sa bogată, cu arhitectura impresionantă și cu scena sa culturală vibrantă. Cu piața sa centrală pitorească și străzile pietonale fermecătoare, Oradea oferă o atmosferă vie care îi fascinează pe turiști. Stilurile baroc, Art Nouveau și gotic se îmbină perfect în arhitectura orașului, cu repere precum Cetatea Oradea, Palatul Vulturul Negru și Biserica cu Lună.

În plus față de atracția sa culturală, Oradea este un centru economic vital pentru regiune. Orașul are o economie diversă, cu industrii cum ar fi producția, serviciile și turismul. Poziția sa strategică în apropierea graniței României cu Ungaria poziționează Oradea ca o poartă de acces pentru comerțul și investițiile internaționale. Infrastructura bine dezvoltată a orașului, inclusiv rețelele moderne de transport și un sector de afaceri în creștere, contribuie la potențialul său economic.

Prin intermediul brandului Mercure, Accor promite o experiență hotelieră complet nouă. Fiecare unitate are un stil propriu și  o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală. Conform ADN-ului mărcii, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală, oferind o experiență completă și autentică a regiunii, care include bucătăria, meșteșugurile și tradițiile sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.