Unde și când călătoresc românii?

0
239
unde-cand-calatoresc-romanii

Obiceiurile de călătorie ale românilor s-au schimbat de când toamna a devenit o prelungire a verii. Suntem în octombrie și temperaturile depășesc frecvent peste 20 de grade. Totodată, grație numărului mare de zboruri frecvente și chartere, opțiunie de călătorie sunt tot mai diversificate.

Acqua Development, dezvoltatorul platformei Quick Sell, a anunțat că în prezent există servicii și pachete turistice active de la peste 40 de furnizori. Punând cap-la-cap toate informațiile, aceștia au stabilit un tipar al călătorului român.

Când călătoresc românii?

În prezent, 40% din căutarile din rețea sunt pentru călătorii în octombrie și noiembrie. Doar 20% dintre căutări sunt pentru Revelion 2024, în timp ce 33% reprezintă căutări pentru sezonul estival 2024 (mai – septembrie 2024). Românii își fac planuri de călătorie pe termen lung, dar sunt și în căutarea unor oferte last minute.

Unde călătoresc românii?

Pentru lunile octombrie – noiembrie 2023, românii au căutat sejururi în destinațiile populare de vacanță precum Antalya, Hurghada, Dubai și chiar Creta.

Pentru Revelion 2024, cele mai populare căutari vizează destinații precum Dubai, Hurghada, Antalya, Zanzibar, Maldive și Punta Cana. Egipt este țara câștigătoare, românii căutând un sejur pentru cumpăna dintre ani în Hurghada sau Sharm.

Pentru sezonul de vară mai – septembrie 2024, românii caută sejururi și oferte pentru destinații precum Antalya, Creta, Hurghada, Zakynthos și Ayla Napa. În continuare, Antalya cu ale sale hoteluri și resorturi imense este pe prima poziție în topul preferințelor românilor.

Voi ați început să vă faceți planurile de vacanță pentru Revelion 2024 sau pentru sezonul estival 2024?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.