black-friday-romania

La cafea se pot verifica ofertele magazinelor online și se pot realiza listele cu produsele necesare. Black Friday reprezintă cel mai mare eveniment de shopping de peste an. În 2021, Black Friday România va avea loc pe 12 noiembrie, startul fiind dat de eMAG. Pe plan global, Black Friday va fi pe 26 noiembrie 2021, ultima vineri din noiembrie.

Black Friday este denumirea informală a zilei care urmează după Ziua Recunoștinței, în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături pentru sărbătorile de iarnă – Crăciun și Anul Nou. Termenul de «Black Friday» a apărut pentru prima dată în Philadelphia și a însemnat vinerea cu cel mai mare blocaj în trafic, înregistrat după Ziua Recunoștinței.

Black Friday 2021 în România

În fiecare an, sute de magazine online și offline se pregătesc de festivalul reducerilor, ofertelor și promoțiilor. Ca în fiecare an, și în 2021 cu siguranță veți găsi oferte la electronice și electrocasnice, laptop-uri, televizoare, mobilă, servicii bancare, bricolaj, cosmetice, jucării, haine etc.

Cu siguranță vom avea și Black Friday Turism 2021, la care vor participa zeci de agenții de turism, companii aeriene și unități de cazare. Mai jos aveți ofertele de Black Friday România 2021.

Black Friday 2021 – magazine participante

Black Friday 2021 – agenții de turism și companii aeriene