CM2022: Qatar 0 – 2 Ecuador

0
332
qatar-ecuador-campionatul-mondial-fotbal-qatar-2022
FOTO: Sport.ro

A început Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022. După ceremonia de deschidere a urmat și primul meci care a fost jucat între Qatar și Ecuador. Asupra acestui meci a existat o suspiciune de blat, presa internațională menționând că reprezentanții qatarezi ar fi încercat să cumpere opt (8) jucători din echipa Ecuador.

Însă rezultatul final arată că sud-americanii nu sunt ușor de cumpărat. Așa că Ecuador s-a impus în fața Qatarului cu scorul de 2-0 după dubla lui Enner Valencia. Scorul ar fi putut fi 3-0 pentru Ecuador dacă primul nu ar fi fost anulat pe motiv de offside.

Ne așteptam la mai multe de la echipa gazdă, însă nu prea a demonstrat că merita să fie la Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022, fiind și prima ediție la care participă. Probabil că nu s-ar fi calificat dacă trebuia să joace și fazele de calificare. Însă așa cum ne-am obișnuit, țara organizatoare s-a calificat din oficiu. Cu excepția unor faze sclipitoare, echipa Qatarului a cam dat cu stângu-n dreptul. Ecuador a reușit să controleze și să domine meciul pe durata celor 90 de minute.

Una peste alta, meciul a fost spectaculos, adică a fost un spectacol să vedem cum ia bătaie Qatar, asta pentru că tot există numeroase controverse despre modul în care a fost desemnata gazda Campionatului Mondial de Fotbal, ediția din 2022.

Luni vom avea alte meciu superbe, cu Anglia întâlnind Iranul, Olanda dă examenul cu Senegal, iar Statele Unite probabil vor cuceri Țara Galilor.

  • LUNI – 21 noiembrie
  • Ora 15:00 Anglia – Iran (1X)
  • Ora 18:00 Senegal – Olanda (2)
  • Ora 21:00 SUA – Țara Galilor (1)

Vezi programul meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.