FLANCO devine FLANCO Smart Discounter

0
153
Flanco-Smart-discounter

Flanco, printre cei mai mari retaileri locali de produse IT&C, electronice și electrocasnice, controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu, președinte executiv eMAG, devine prima rețea de magazine „Smart Discounter” electro-IT din România. Numele companiei se transformă din Flanco în Flanco Smart Discounter. 

Clientul de azi este tot mai educat și sofisticat în alegerea serviciilor și produselor care să răspundă relevant tuturor nevoilor sale – de preț, de calitate, de simplitate, de relaționare și accesibilitate în achiziție”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. “Astfel, am decis să răspundem acestor cerințe printr-un nou tip de experiență de retail, capabilă să îi ofere clientului satisfacția unui «deal» bun, de neratat, și acces rapid la tehnologie.”

Pe lângă Flanco Smart Discounter din AFI Cotroceni, retailerul va desfășura în acest an un amplu proces de rebranding în 10 dintre cele mai importante magazine ale sale. În anul 2025, retailerul plănuiește să extindă procesul de rebranding la alte 70 de magazine ale rețelei, urmând ca în 2026 toate punctele de vânzare să funcționeze sub noua identitate, scrie profit.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.