Horoscop noiembrie 2023: Soarele în Scorpion, ce urmează pentru zodii în luna următoare!

0
240
horoscop-noiembrie-2023

Bun găsit la întâlnirea noastră lunară cu astrele. Neti Sandu și Andreea Marinescu prezintă horoscopul lunar 23 octombrie – 22 noiembrie 2023 și ne dezvăluie din secretele acestei luni guvernate de Scorpion.

Ne așteaptă o perioadă mai încordată așa, dar noi suntem la primire. Avem energie pentru că Marte e în Scorpion, în domiciliu, și noi o să extragem de acolo toată energia necesară. Avem și Soarele acolo și faptul că Marte este în domiciliu e un atu forte.

După aceea, Venus va ajunge și ea în domiciliu, în Balanță, și atunci vor fi două planete foarte puternice și ne vom folosi când de una, când de alta. Mercur o să ajungă și el prin Săgetător, mai ciupim și de acolo o bună dispoziție, o exaltare, energie care să ne ajute să avem o bună dispoziție.

Tabloul general e așa: Sfârșitul de lună e mai complicat pentru că avem o eclipsă parțială de lună, adică avem Soarele în scorpion și în partea opusă avem Luna, în Taur, iarăși în domiciliu nocturn, în opoziție și eclipsă parțială.

Și atunci sunt niște tensiuni, niște răscoliri. De multe ori ni se pare că se întâmplă ceva care vine dintr-o direcție, dar de fapt acolo sunt probabil niște acumulări de tensiuni care se pot descărca și tocmai aici trebuie văzut ce facem cu acea energie.

În continuare sunt tot așa niște opoziții și apropieri de planete, conjuncții, care tot așa vor crea niște efecte cu reverberații. Aș zice că ne-ar putea ajuta, dar pe de altă parte, e o energie care trebuie drenată, să avem grijă cu ea.

Horoscopul pentru noiembrie poate fi cititi pe stirileprotv.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.