Când e Halloween?

0
216
cand-e-halloween

Halloween a devenit una dintre cele mai așteptate petreceri ale anului, în special de cei mici, dar și de tinerii dornici să se distreze pe tematica de halloween. Este un eveniment care oferă posibilitatea de a ne costuma și a defila în costumul preferat. Halloween-ul este momentul ideal pentru distracție și amuzament. Însă câți dintre voi știți când e Halloween și care e tradiția acestei sărbători?

Când e Halloween 2023?

Marți, 31 octombrie, toată lumea, de la mic la mare, celebrează sărbătoarea de Halloween. Sărbătoarea cu origini europene este transpusă într-o zi veselă, plină de oameni costumați în cele mai inedite ținute, cu scopul de a-i speria, dar și impresiona pe cei din jur.

Potrivit tradiției, în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, copiii și adulții merg din casă în casă strigând „ne dați ori nu ne dați” sau „trick or treat”, iar în schimb ei primesc diferite dulciuri sau cadouri. Acest obicei nu este încă implementat în România, dar se practică în țările occidentale și în special în Statele Unite.

Costume pe care le puteți încerca de Halloween: Costum de vampir; Costum de zoombie; Costum de vârcolac; Costum de vrăjitoare; Costum de schelet; Costum de mumie; Costum de mireasă zoombie; Costum de fantomă; Costum de demon; Costum de pirat zoombie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.