Horoscop săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

0
105
horoscop-1-7-aprilie-2024

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 1 – 7 aprilie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Venus, guvernatoarea casei relațiilor, ajunge în casa personalității, în 5 aprilie, semn că vei fi deschis flirtului, cuceririlor, te faci plăcut și ai dispoziție de experiențe noi în planul sentimental.

Bani – Miercuri primești o sumă de bani sau cadouri de la prieteni sau rude. S-ar putea să ai surprize de natură financiară și de la serviciu, să renegociezi un contract sau să semnezi un act adițional cu o mărire salarială.

Muncă – Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, și până pe 25 aprilie, urmează o perioadă în care ești interesat să-ți reevaluezi proiectele profesionale, să-ți revizuiești niște decizii, pe care le-ai luat în grabă. De asemenea, dialoguri începute înaintea retrogradării lui Mercur, ar putea să se reia acum și să perfectezi termenii unor contracte.

Horoscop Taur săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Venus, guvernatoarea ta, începe să traverseze zodia Berbec, din 5 aprilie, prin casa subconștientului, izolării, meditației și trecutului. Pentru că Venus este planeta iubirii, pot să apară iubiri din trecut cu care să vrei să reiei o poveste. Dacă consideri că totul s-a încheiat, vei reuși să te vindeci și să treci peste o situație, care ți-a adus dezamăgire.

Bani – Din 2 aprilie, Mercur, guvernatorul casei banilor, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul frământărilor interioare și introspecției și până pe 25 aprilie ești interesat să-ți reevaluezi situația financiară, să cauți să administrezi mai bine cheltuielile.

Muncă– Începi săptămâna cu preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice. De asemenea, aștepți niște aprobări de la superiori. Ziua de miercuri este importantă pentru a perfecta termenii unui contract sau să stabililești niște întâlniri cu potențiali clienți sau persoane cu care vrei să închei o colaborare.

Horoscop Gemeni săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Venus, guvernatoarea casei iubirii, începe să traverseze zodia Berbec, din 5 aprilie, prin casa prietenilor, semn că o prietenie se poate transforma într-o poveste de iubire sau îți poți cunoaște perechea prin intermediul prietenilor. De asemenea, există și varianta în care poți cunoaște persoane cu care să împărtășești aceleasi idealuri și pasiuni, care, în scurt timp, să-ți devină apropiate.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru administrarea unor sume de bani, pe care le deții în conturile de economii, mai ales dacă intenționezi să faci niște achiziții, cadouri sau să achiți o vacanță.

Muncă– Mercur, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin sectorul asociat planurilor, proiectelor pe termen lung și activităților de pe urma exercitării profesiei. Până pe 25 aprilie, urmează o perioadă de reevaluare a proiectelor profesionale, reiei dialoguri și pui pe roate un proiect mai vechi. Spre finalul săptămânii faci impresie bună dacă trebuie să susții un interviu sau să perfectezi termenii unui contract.

Horoscop Rac săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Începi săptămâna cu discuții cu partenerul de cuplu, legate de o plecare în străinătate sau într-o vacanță pe care o visați de mult. Aveți mai multe opțiuni, dar nu reușiți încă să vă decideți pe care să o alegeți. Bani – În partea a doua a săptămânii, te preocupă încasarea unor sume de bani, achitarea unor credite sau returnarea unor bani.

Muncă– Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin sectorul profesional și urmează o perioadă, până pe 25 aprilie, în care îți vei reevalua proiectele profesionale în care ești implicat, pentru că ai impresia că este nevoie să aduci niște revizuiri unora dintre ele.
Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Berbec, din 5 aprilie, respectiv casa carierei și aspirațiilor profesionale, a relațiilor cu superiorii și persoanelor cu putere de decizie. Micul benefic aduce, până pe 29 aprilie, oportunități și relații bune cu șefii. De asemenea, dacă îți dorești o funcție sau o promovare, este posibil să o obții.

Horoscop Leu săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Berbec, din 5 aprilie, respectiv sectorul relațiilor cu străinătatea și este posibil să reiei o legătură cu cineva, care locuiește în afara țării. De asemenea, este posibil ca un fost partener să te caute și să vă dați seama că acum aveți aceleași viziuni și nu mai sunt tensiuni.

Bani – Mercur, guvernatorul casei banilor, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin sectorul studiilor, dezvoltării și perfecționării profesionale, unde vine cu reevaluări ale unor proiecte, despre care ai impresia că nu mai aduc aceleași beneficiile ca la începutul semnării contractelor. Până pe 25 aprilie, vei revizui proiectele profesionale.

Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă, cu un volum mare de sarcini, dar la finalul zilei vei avea satisfacții profesionale. Miercuri este o zi importantă pentru stabilirea unor relații profesionale.

Horoscop Fecioara săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Venus, micul benefic, își face intrarea, din 5 aprilie, în zodia Berbec, pe casa relațiilor și intimității și va aduce pasiune în cuplu. Dacă au existat neînțelegeri, acum se instaurează armonia și conexiunea cu partenerul.

Bani – Mercur, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa intereselor financiare, unde va aduce o reevaluare a planurilor tale financiare în următoarele trei săptămâni. S-ar putea să-ți schimbi deciziile și să cauți să-ți suplimentezi veniturile.

Muncă– În partea a doua a săptămânii, au loc surprize sau evenimente, care să te ia prin surprindere la serviciu sau în proiectele tale profesionale. S-ar putea să primești și oferte noi de job sau colaborare, să fii recomandat de prieteni sau de foști colegi. Ți se recunosc meritele și ai satisfacții profesionale.

Horoscop complet pentru săptămâna 1-7 aprilie 2024!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.