Horoscop săptămâna 18 – 24 martie 2024

0
143
horoscop-18-martie-24-martie-2024

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 18 – 24 martie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 18 – 24 martie 2024

Dragoste– Vineri se formează un aspect astrâns între Venus, planeta iubirii, și Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe casa frământărilor interioare, trecutului și introspecției. S-ar putea să ai niște conștientizări în planul relațional sau să aibă loc o maturizare într-o relație. De asemeanea, s-a putea să te trezești la realitate, să fie nevoie să abordezi altfel relația.

Sâmbătă Marte, guvernatorul tău, începe să traverseze zodia Pești și urmează o perioadă de introspecție. Până la 1 mai îți redirecționezi energiile spre interior, pentru a analiza niște situații din planul personal. Bani – Finalul săptămânii aduce sume suplimentare de bani dintr-o activitate extraprofesională.

Muncă – Cu Soarele în tranzit prin casa personalității, din 20 martie, dispui de energie, inițiative, curaj și determinare în următoarea lună. Te implici mai mult în activitățile profesionale.

Horoscop Taur săptămâna 18 – 24 martie 2024

Dragoste– Soarele intră pe 20 martie în zodia Berbec, pe sectorul subconștientului, introspecției și trecutului. Urmează o perioadă de o lună de zile, în care îți redirecționezi energiile spre interior. Dacă sunt chestiuni legate de administrarea casei sau pe care trebuie să le gestionezi în familie, cele mai bune decizii le vei lua dacă stai retras, fără să te influențeze nimeni.

Bani – Joi s-ar putea să aibă loc discuții despre niște investiții în casă, însă este posibil ca dialogul să ducă într-o direcție în care să apară tensiuni. Muncă– Venus, guvernatoarea ta, și Saturn, seniorul karmei, formează vineri un aspect strâns în zodia Pești, pe sectotul proiectelor de viitor și relațiilor de prietenie, a activităților de pe urma exercitării profesiei. Posibil un proiect să-l tratezi cu mai multă responsabilitate și implicare sau poate ajunge la maturitate.

Sâmbătă Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Pești și până pe 1 mai urmează o perioadă în care investești energie în proiectele de viitor, în asocieri cu prieteni sau foști colegi.

Horoscop Gemeni săptămâna 18 – 24 martie 2024

Dragoste– Soarele ajunge pe 20 martie în zodia Berbec, pe sectorul planurilor de viitor, vieții sociale, prietenilor. De asemenea, se dinamizează axa sentimentală și urmează o perioadă activă în aceste domenii. Miercuri au loc discuții importante în planul relațional, iar conjuncția, care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Chiron, vindecătorul zodiacului, vine să aducă conștientizări, să-ți spui nemulțumirile într-o relație de cuplu, prietenie sau de iubire.

Bani – Luni și marți ești precupat de situația financiară, cauți surse suplimentare de bani, faci socoteli și încerci să faci un plan pe termen lung. Muncă– Venus, micul benefic, și Saturn, seniorul karmei, formează vineri un aspect strâns și aduce multă responsabilitate în relațiile profesionale și în activitățile pe care le desfășori în sfera carierei.

A doua zi, sâmbătă, Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Pești, respectiv casa carierei, și până pe 1 mai aduce multă acțiune și implicare în activitățile profesionale.

Horoscop Rac săptămâna 18 – 24 martie 2024

Dragoste– Venus, guvernatoarea sectorului familiei, și Saturn, guvernatorul casei relațiilor, formează un aspect strâns în sectorul sistemului de valori, principiilor și credințelor și aduce maturitate și responsabilitate în planurile care vizează casa, familia, relațiile cu părinții.

Bani – Miercuri și joi sunt două zile în care Luna, guvernatarea ta, traversează casa banilor, și vei fi tentat să faci niște cheltuieli mai mari.
Muncă– Soarele ajunge pe 20 martie în zodia Berbec, pe sectorul asociat carierei și timp de o lună urmează o perioadă în care ești invitat să te afirmi, să ieși în față, să discuți cu superiorii proiectele profesionale, să prezinți ideile și să obții aprobări.

Sâmbătă, Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Pești și până pe 1 mai traversează casa asociată perpecționării profesionale, schimburilor de experiență și lărgirii orizonturilor cunoașterii. Implicarea în aceste domenii te va ajuta să te dezvolți, să obții niște calificări noi.

Horoscop Leu săptămâna 18 – 24 martie 2024

Dragoste– Miercuri și joi se activează casa personalității și te preocupă planurile personale, relaționale și este posibil să ai niște discuții importante cu partenerul, legate de viitorul relației voastre.

Bani – Venus, micul benefic, și Saturn, seniorul karmei, formează vineri un aspect strâns și aduce multă responsabilitate în planul intereselor financiare și administrării unor sume de bani, care provin din alte surse decât salariul.

Sâmbătă, Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Pești, pe același sectorul al banilor proveniți din alte surse. Până pe 1 mai, Marte aduce multă energie și te ajută să rezolvi o serie de chestiuni birocratice.

Muncă– Soarele ajunge pe 20 martie în zodia Berbec, pe sectorul asociat sistemului educațional, perfecționării, dezvoltării profesionale și timp de o lună urmează o perioadă, în care poți începe cursuri, să obții niște calificări. Se intensifică relațiile cu străinătatea și cauți direcția profesională.

Horoscop Fecioara săptămâna 18 – 24 martie 2024

Dragoste– Venus, micul benefic, și Saturn, planeta restricțiilor, formează vineri o conjuncție în zodia Pești, în casa relațiilor, semn că poți trece la următorul nivel al relației. Configurația astrală aduce mai multă responsabilitate, dar și maturizare. S-ar putea să ai niște conștientizări în raport cu partenerul și nu este exclusă și o încheiere. Pe fondul acesta astral, a doua zi, sâmbătă, Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze aceeași casă a relațiilor. Până pe 1 mai, Marte aduce multă energie, dar și conflicte sau rupturi.

Bani – Soarele intră pe 20 martie în zodia Berbec, pe sectorul avantajelor financiare și aduce energie pentru rezolvarea unor chestiuni financiare, legate de obținerea unor acte oficiale, juridice, intrarea unor sume de bani sau achitarea unor datorii.

Muncă– Miercuri și joi sunt două zile în care s-ar putea să faci cu greu față unor provocări la serviciu, pentru că ai parte de energie scăzută, însă vei reuși, cu ajutorul unor colegi, să-ți îndeplinești obiectivele.

Continuarea horoscop 18-24 martie 2024!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.