Horoscop săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024!

0
139
horoscop-26-februarie-3-martie

Săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024 va fi plină de evenimente astrale, care pot avea un impact puternic asupra zodiilor. Cel mai important moment este conjuncția dintre Soare, Saturn și Mercur în zodia Peștilor.

Berbec – 26 februarie – 3 martie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce Berbecilor preocupări pentru relația de cuplu, unde pot avea parte de situații și răsturnări de situație, în urma unor evenimente care apar brusc. Deși nativii simțeau că ceva nu este în ordine, au preferat să nu bage de seamă, să aștepte să se rezolve de la sine niște neînțelegeri sau tensiuni.

În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur vor forma o conjuncție (alăturare) în zodia Peștilor, semn că Berbecii vor înțelege niște situații, care au loc în planul sentimental, dar și al carierei. Posibil unele evenimente, care s-au întâmplat în sfera iubirii, să îi determine să-și redirecționeze energiile în muncă.

Pe fondul acesta astral, spre finalul săptămânii, Venus, planeta guvernatoarea a casei relațiilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, și este posibil să apară evenimete neașteptate și bruște în relații. Venus este și guvernatoarea casei banilor, așa că se poate destabiliza și planul financiar, dacă Berbecii acționează impulsiv. Sunt de evitat speculațiile financiare sau implicarea într-un proiect cu un prieten, care nu are experiență.

Taur – 26 februarie – 3 martie 2024

Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Taur preocupări pentru activitățile de la serviciu, unde pot avea loc evenimente sau situații bruște, neprevăzute, care să necesite o mai mare atenție din partea acestora.

În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe casa prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor, semn că Taur vor cere sfaturi de la prieteni sau vor căuta să înțeleagă sau să rezolve un context familial, relațional, dar care să fie în acord cu principiile lor de viață. Posibil unele evenimente, care au avut loc în familie sau în sfera sentimentală, pentru că se dinamizează și axa iubirii, să îi determine să își redirecționeze energiile spre un proces de învățare, perfecționare, dezvoltare personală.

Pe fondul acesta astral, spre finalul săptămânii, Venus, guvernatoarea nativilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa personalității, semn că este posibil să apară evenimente neașteptate în planul relațiilor personale sau asocierilor/profesionale. Venus este și guvernatoarea casei muncii, așa că recomandarea astrelor este să aibă grijă cum gestionează niște situații la serviciu, să nu acționeze impulsiv, pentru că-și vor strica imaginea.

Gemeni – 26 februarie – 3 martie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Gemeni preocupări pentru sfera sentimentală sau relația cu copiii, pentru nativii părinți. Posibil unii dintre Gemeni să caute să-și programeze o călătorie sau mai multe ieșiri la evenimente, să aibă o viață socială mai activă.

În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe casa carierei, aspirațiilor profesionale și imaginii. Această configurație îi ajută pe nativi să-și consolideze reputația, să-și concretizeze niște obiective și să înțeleagă mult mai clar ce pași trebuie să urmeze.

Spre finalul săptămânii, Venus, guvernatoarea casei iubirii, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa subconștientului și introspecției, semn că este posibil ca nativii să se confrunte cu frământări interioare legate de trecutul din planul sentimental. Este posibil să apară diferențe de opinie sau mentalități diferite în raport cu partenerul sau să nu se mai regăsească într-o relație. Pe de altă parte, Gemenii ar putea să-ți schimbe unele credințe și convingeri, care trebuie reînnoite, să-și schimbe atitudinea.

Rac – 26 februarie – 3 martie 2024

Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Rac preocupări pentru familie, casă, spațiul de locuit, rezolvarea unor chestiuni administrative și financiare ale casei, privind relațiile cu familia sau organizarea unui eveniment în familie.

În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe sectorul principiilor, sistemului de valori, dezvoltării personale, călătoriilor, direcției în viață. Această configurație astrală aduce consolidarea unor abilități sau cunoștințe privind perfecționarea profesională, dar și găsirea unor căi de a reintra pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu și a stabili o legătură mai puternică și durabilă.

Spre finalul săptămânii, Venus, micul benefic, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa intereselor financiare, a transformărilor profunde și intimității. Posibil să apară evenimente neprevăzute într-un context financiar și este nevoie de discutarea și clarificarea unor aspecte, care trebuie schimbate în administrarea banilor, care vizează casa sau cheltuielile comune. În planul relațional se cere atenție în gestionarea unei crize, pentru că riscă să se adâncească niște tensiuni.

Leu – 26 februarie – 3 martie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Leu mai multe deplasări, dar și discuții, întâlniri, participare la ședințe și rezolvarea unor contexte birocratice.

În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe casa intereselor financiare și această configurație îi invită pe nativi la consolidarea resurselor financiare. Nativii care doresc să acceseze un credit, sa returneze o datorie, vor găsi cele mai bune soluții și vor înțelege mai ușor ce pași trebuie să urmeze.

Spre finalul săptămânii, Venus, micul benefic, din casa relațiilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa carierei și imaginii, relațiilor cu șefii/cu persoane cu putere de decizie sau relațiile cu străinătatea. Este posibil să apară evenimente neprevăzute într-un context profesional, privind un parteneriat sau o activitate extraprofesională. În planul personal, Leii trebuie să se mobilizeze, să folosească acestă energie pentru a face o schimbare, chiar dacă nu le place să iasă din zona de confort.

Fecioara – 26 februarie – 3 martie 2024

Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru situația financiară și găsirea unor surse noi de venit. Posibil să apară și niște cheltuieli neprevăzute sau să primească un cadou sau o sumă de bani provenită dintr-un împrumut.

În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Evenimentele care au avut loc în ultima perioadă au avut rolul să îi învețe niște lecții, iar cei care au trecut de tensiuni sau conflicte, acum își pot consolida relația și înțeleg cum ar trebui să funcționeze, astfel încât pe viitor să evite confruntări.

Pe fondul acesta astral, spre finalul săptămânii, Venus, micul benefic, în tranzit prin casa muncii, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin sectorul principiilor, perfecționării și dezvoltării personale, călătoriilor și relațiilor cu străinătatea. Pot avea loc evenimente bruște și neprevăzute la serviciu sau în relațiile cu colegii, să apară diferențe de opinie sau mentalitate. Fecioarele pot să nu mai tolereze anumite situații, care nu sunt în acord cu principiile și credințele lor și au nevoie de o schimbare, de clarificări și rezolvări ale unor conflicte. Fecioarele vor realiza că este timpul să analizeze activitățile profesionale, să schimbe niște reguli sau să se reorganizeze.

Continuarea pe stirileprotv.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.